Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Badoozik vagy nem? A barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoozik vagy nem? A barátomat "megtaláltam" a badoon, illetve egy közös ismerősünk talált rá. Többi lent:

Figyelt kérdés

Szóval rákérdeztem mit csinálsz ott fent?

Ő azt nem is használja azt mondta csak úgy lett....a profilja ki van töltve és a magamról című részben is írt bemutatkozást 😂

Vicces a fiúm, mert ha a facebook is kapcsolta össze a kettőt nem tölti ki magától a bemutatkozást vagy igen? Nem hinném hogy igen.

2018. júl. 11. 20:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez a badoo egy időben tényleg magától kreálta a profilokat, ha face-en rákattintottál valamelyik "mi az indián neved" jellegű baromságra, és engedted, hogy átvegye a face-es adataidat, akkor csinált neked egy profilt a tudtod nélkül, az akkori adataiddal (tehát ha akkor kint volt, hogy kapcsolatban vagy, akkor ott az maradt fenn). Nekem is mások szóltak, hogy fenn vagyok (azóta kevesebb szarra kattintok facebookon). Elég tahó egy módszer, hogy akaratuk ellenére raknak fel embereket és ezzel bővítik az adatbázisukat.
2018. júl. 12. 15:00
 22/24 A kérdező kommentje:

21. De neki ki van töltve a profilja, hogy dohányzik e, iszik e, szeretne e gyereket, hogy kivel él stb.

A facebokoon ilyen nincs, és bemutatkozó szöveg is van neki, ilyen opció nincs a facebookon.

2018. júl. 12. 15:11
 23/24 anonim ***** válasza:

3. Vagyok.Én a barátnőmet a badoo-n ismertem meg.Amúgy nem kizárt,hogy kamuzik a párod.Nekem csajok és pasik.hu is van,ahonnan küldik állandóan a rohadt üzeneteket és nem tudom letörölni magam.Igazából nem is emlékszem,hogy oda regisztráltam volna.

Amúgy erről a badoo-ról is letörölném magam,de nem enged belépni az a szar.Hiába kérek jelszóemlékeztetőt,mert megszűnt az e-mail cím ami be volt regisztrálva.Mindenesetre elég görény dolog,amikor valaki kapcsolatban van és amint talál mást lapátra teszi az aktuális párját.

2018. júl. 12. 15:39
 24/24 A kérdező kommentje:
23: Nála jelezte mikor volt fent, vagy nem tudom hogy alapból jelzi, ha éppen neten néz valamit a telefonon és így online-nak mutatja-e esetleg.
2018. júl. 12. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!