Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoozik vagy nem? A barátomat "megtaláltam" a badoon, illetve egy közös ismerősünk talált rá. Többi lent:
Szóval rákérdeztem mit csinálsz ott fent?
Ő azt nem is használja azt mondta csak úgy lett....a profilja ki van töltve és a magamról című részben is írt bemutatkozást 😂
Vicces a fiúm, mert ha a facebook is kapcsolta össze a kettőt nem tölti ki magától a bemutatkozást vagy igen? Nem hinném hogy igen.
21. De neki ki van töltve a profilja, hogy dohányzik e, iszik e, szeretne e gyereket, hogy kivel él stb.
A facebokoon ilyen nincs, és bemutatkozó szöveg is van neki, ilyen opció nincs a facebookon.
3. Vagyok.Én a barátnőmet a badoo-n ismertem meg.Amúgy nem kizárt,hogy kamuzik a párod.Nekem csajok és pasik.hu is van,ahonnan küldik állandóan a rohadt üzeneteket és nem tudom letörölni magam.Igazából nem is emlékszem,hogy oda regisztráltam volna.
Amúgy erről a badoo-ról is letörölném magam,de nem enged belépni az a szar.Hiába kérek jelszóemlékeztetőt,mert megszűnt az e-mail cím ami be volt regisztrálva.Mindenesetre elég görény dolog,amikor valaki kapcsolatban van és amint talál mást lapátra teszi az aktuális párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!