Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés a vonzó férfi? Vagy csak én látom így?
Pedig külső terén nem tartom magam kifejezetten válogatósnak. A magasság sem számít (én magam is alacsony vagyok, nem találkoztam még nálam alacsonyabb pasival), testalkatot tekintve se vagyok finnyás, a túl izmos test például egyáltalán nem is tetszik. Hajat és szemszínt tekintve sincs ideálom.
Valamiért mégis nagyon ritka, hogy megfogna valami egy férfiben.
Nem vagyok biszexuális, de sokkal több csinos, vonzó (nem feltétlen annyira szép, de valamiért megnyerő) nőt ismerek vagy látok az utcán.
Azért látsz több megnyerő nőt, mert őket nem olyan szemmel nézed, mint a férfiakat. A férfiakat úgy nézed, gondolom, hogy lehetne-e belőle vmi, vonz-e téged szexuálisan. Ha nem vagy biszex, a nőket másképp nézed. Lehet, ugyanaz a nő férfiban már nem lenne neked elég vonzó, mert nem akarnál tőle semmit ÚGY.
Az meg egyáltalán nem gond/baj, hogy nem minden 2. szembejövőre gerjedsz rá. A nők többsége ilyen téren máshogy működik, mint a férfiak többsége, hogy látnak egy szép cicit, és már áll a dákó. Persze, van ilyen típusú nő is, de messze nem annyi, mint amennyi ilyen férfi van.
Ill. a nők átlagosan többet adnak magukra, mert ez kimondatlan elvárás feléjük a társadalom által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!