Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kevés a vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kevés a vonzó férfi? Vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés

Pedig külső terén nem tartom magam kifejezetten válogatósnak. A magasság sem számít (én magam is alacsony vagyok, nem találkoztam még nálam alacsonyabb pasival), testalkatot tekintve se vagyok finnyás, a túl izmos test például egyáltalán nem is tetszik. Hajat és szemszínt tekintve sincs ideálom.

Valamiért mégis nagyon ritka, hogy megfogna valami egy férfiben.

Nem vagyok biszexuális, de sokkal több csinos, vonzó (nem feltétlen annyira szép, de valamiért megnyerő) nőt ismerek vagy látok az utcán.

2018. júl. 10. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Veletek ellentétben én viszont szoktam látni vonzó férfiakat, pedig egyáltalán nem vagyok az a típus, akinek minden második férfi megtetszik.
2018. júl. 10. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok vonzó pasi van,de mind 30 év alatti sajnos.
2018. júl. 10. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
A magyar férfiak nem adnak a külsejükre sokat. Elhagyagolják magukat.
2018. júl. 10. 23:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért látsz több megnyerő nőt, mert őket nem olyan szemmel nézed, mint a férfiakat. A férfiakat úgy nézed, gondolom, hogy lehetne-e belőle vmi, vonz-e téged szexuálisan. Ha nem vagy biszex, a nőket másképp nézed. Lehet, ugyanaz a nő férfiban már nem lenne neked elég vonzó, mert nem akarnál tőle semmit ÚGY.

Az meg egyáltalán nem gond/baj, hogy nem minden 2. szembejövőre gerjedsz rá. A nők többsége ilyen téren máshogy működik, mint a férfiak többsége, hogy látnak egy szép cicit, és már áll a dákó. Persze, van ilyen típusú nő is, de messze nem annyi, mint amennyi ilyen férfi van.

Ill. a nők átlagosan többet adnak magukra, mert ez kimondatlan elvárás feléjük a társadalom által.

2018. júl. 11. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen igazad van,főleg a 40 fölötti korosztályra igaz ez.A negyvenes nők közt rengeteg csinos,értelmes szingli csaj van,és ugyanezen korú épkézláb férfiak mind foglaltak,vagy csak a munkájuknak élnek.A többi,meg otthon ül mackónaciban,és nyomkodja a billentyűket,szidja a nőket hogy milyen pénzéhes lotyók,mert egyiküknek sem kell.Sajnos egy negyvenes csinos,független nőnek vagy a fiatalabb korosztályból kell választania,vagy az idősebből...
2018. júl. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!