Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engeditek, hogy a párotok segítsen anyagilag?
A párom nagyon rosszul viselte, hogy első télen beszálltam a tüzifa árába náluk otthon, de muszáj volt. Kicsit sérült a férfiúi önbecsülés, pedig nem az ő hibája volt.
Most már együtt élünk 3 éve, az egyik fizetésből minden számlát befizetünk, a másikból eszünk, meg ami kell. Nem szamolgatjuk, hogy egymásnak mit fizettünk, mert úgy is együtt költünk, olyan mintha egyik zsebünkből raknánk a másikba.
Engedem is. Mit mártírkodjak feleslegesen?
Mikor ő szorult meg - volt rá példa -, akkor én támogattam.
29n
Sosem engedném, ahhoz túl nagy túlélő vagyok, a problémáimat én egyedül, a saját módszeremmel megoldom - ellenben a páromat szívesen támogatnám...
Férfi nőt - az teljesen rendben van.
Nő férfit - hát... persze, a favágás is az ő dolga, és ha megtámadnak majd verekedni is őt küldöm :)
27/F
Nincs más válsztásom. Én gyesen vagyok a gyerekeinkkel, a terhesség miatt elveszítettem a munkámat, így 52ezret kapok 1 hónapban, ő majdnem 400at keres...
A saját számláimat én fiztem, a gyerekek rám eső megtakarítását is, magamnak veszem a cuccaimat ami kijön a pénzből, a többit ő fizeti.
Az előző (ennél hosszabb) kapcsolatomban viszont mikor még rendesen dolgoztam én sem fogadtam volna el, még 1 drágább ajándékor sem szívesen (én szívesen adtam pedig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!