Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a hasonló "csókos" helyzetben?
A barátnőm azt mondta, ő társaságban nem szeretne smárolni, csak puszit adni (kettesben persze nem ellenzi) Én megértem, és szeretem nagyon, csak kiváncsi más hogy gondolja, ez normális?
a másik dolog: állítólag annyi a baj, hogy túl hamar kezdek el csókolni. Megfogom a kezét, aztán átkarolom és egy pici idő múlva már megy...mit kellene tennem? Mivel vezessem fel, hogy ne legyen olyan hirtelen a csók?
Társaságban lehet szerintem nyugodtan, de nem kell mindig egymás szájában lógni.:D Egy laza este közben ha mondjuk párszor megcsókolod, tök oké. (:
A másodiknál pedig : Menj oda hozzá, fogd meg a derekát, nézd egy kis ideig a szemét és a száját aztán lassan kezdj el közelebb hajolni.Először csak egy-két kis puszit adj a szájára. Utána egy picit hosszabban tartsd a száján a tied, aztán pedig mehet.Soksikert !(:
baráti társaságban én sem szeretem, ha állandóan csókolgat, így nem is szoktunk csókolózni, de 1-2 szájrapuszi, ölelés, és simogatás van. engem is zavar, ha állandóan egymás szájában lógunk közönség előtt. ha friss a kapcsolatotok, akkor biztos azért érzi még magát ígx feszélyezve. öleld át, és csak adj neki egy sima puszit, egy idő múlva megszokja, és nem fogja zavarni:)
sok sikert nektek!:)
szerintem ez nem normális h társaságban nem szeret csókolózni:) a legtöbb csajszi azt várja hogy társaságban csókolja meg a pasija:)
ha lassítani szeretnél, akkor elötte kérdezd meg pl. milyen napod volt?XD ez csak egy ötlet, vagy kicsit beszélgessetek elötte:) puszi:)
Tapasztalatom szerint általában a fiuk szoktak ezen parázni h a hverjaik előtt nem nagyon szeretik az ilyen nyálas részeket! De ha még friss a kapcsi akkor lehet h azért viselkedik igy a barátnőd.
Ha összeszoktok egy kicsit jobban akk sztem ebből nem lesz baj:)
Addig meg legyél vele tapintatos:)
társaságban én illetlenségnek tartomn egymás nyalás falását, és nem szeretem ha előttem csinálják, ezért én sem szoktam
ez tök jogos tőle!és értelems lány legalább, örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!