Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a hasonló "csókos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a hasonló "csókos" helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm azt mondta, ő társaságban nem szeretne smárolni, csak puszit adni (kettesben persze nem ellenzi) Én megértem, és szeretem nagyon, csak kiváncsi más hogy gondolja, ez normális?

a másik dolog: állítólag annyi a baj, hogy túl hamar kezdek el csókolni. Megfogom a kezét, aztán átkarolom és egy pici idő múlva már megy...mit kellene tennem? Mivel vezessem fel, hogy ne legyen olyan hirtelen a csók?

2010. jún. 17. 23:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Társaságban lehet szerintem nyugodtan, de nem kell mindig egymás szájában lógni.:D Egy laza este közben ha mondjuk párszor megcsókolod, tök oké. (:

A másodiknál pedig : Menj oda hozzá, fogd meg a derekát, nézd egy kis ideig a szemét és a száját aztán lassan kezdj el közelebb hajolni.Először csak egy-két kis puszit adj a szájára. Utána egy picit hosszabban tartsd a száján a tied, aztán pedig mehet.Soksikert !(:

2010. jún. 19. 15:23
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, ilyen válaszokat vártam mint a tiéd:))
2010. jún. 19. 15:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Szentem sima csók simán mehet társaságban is, de a nyelvest inkább tartogassátok akkorra, amikor nem v kevesen látnak titeket. És semmiképp sem idősebb rokonok előtt :D
2010. jún. 19. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:

baráti társaságban én sem szeretem, ha állandóan csókolgat, így nem is szoktunk csókolózni, de 1-2 szájrapuszi, ölelés, és simogatás van. engem is zavar, ha állandóan egymás szájában lógunk közönség előtt. ha friss a kapcsolatotok, akkor biztos azért érzi még magát ígx feszélyezve. öleld át, és csak adj neki egy sima puszit, egy idő múlva megszokja, és nem fogja zavarni:)

sok sikert nektek!:)

2010. jún. 19. 15:34
 15/22 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem normális h társaságban nem szeret csókolózni:) a legtöbb csajszi azt várja hogy társaságban csókolja meg a pasija:)

ha lassítani szeretnél, akkor elötte kérdezd meg pl. milyen napod volt?XD ez csak egy ötlet, vagy kicsit beszélgessetek elötte:) puszi:)

2010. jún. 19. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
jah szerintem se tartozik senkire,hogy hogyan smárolok a pasimmal... mondjuk baráti társaságban esetleg... utcán nemigazán,fogdosást meg aztán végképp senki előtt... :) rokonok elött meg max szájrapuszi :) második kérdésre nem tudok mit írni. :/
2010. jún. 19. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint általában a fiuk szoktak ezen parázni h a hverjaik előtt nem nagyon szeretik az ilyen nyálas részeket! De ha még friss a kapcsi akkor lehet h azért viselkedik igy a barátnőd.

Ha összeszoktok egy kicsit jobban akk sztem ebből nem lesz baj:)

Addig meg legyél vele tapintatos:)

2010. jún. 19. 16:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem baj hiszen a smároláshoz kell egy kis intim magány sőt az lenne a normális...
2010. jún. 19. 16:37
 19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2010. jún. 19. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:

társaságban én illetlenségnek tartomn egymás nyalás falását, és nem szeretem ha előttem csinálják, ezért én sem szoktam

ez tök jogos tőle!és értelems lány legalább, örülj neki

2010. jún. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!