Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azért emeli ki és dicséri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért emeli ki és dicséri mindenki a szemem mert amúgy átlagos/csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 20 éves. Egész kicsi koromtól kezdve kapok dicséreteket a szememre, ami bár jólesik, ha lányoktól kapom akkor még jobban, viszont úgy gondolom, hogy csak azért mondják mert más jó nincs rajtam.

Ezt, hogy szép a szemed meg mindenkire rá lehet sütni, amolyan általános dicséret.

Lányok, ti, hogy vagytok ezzel?

2018. júl. 8. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Átlagosnak tartom magam, de nekem is kiskoromtól kezdve sokan emelik ki, hogy szép a szemem, mert nagy, kék.

Ha neked ez baj, akkor mit szóljanak olyan srácok, akiken semmi szép nincs? Mert hát olyanok is vannak.

Az nem igaz, hogy "valamit mégis mondani kell". Ha valakin nem tetszik semmi, akkor nem mondok rá semmit a külsejéről.

2018. júl. 8. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:

De ez milyen önbizalomhiányos logika már.

Nekem is kicsi koromtól mondják, hogy mennyire szép és nagy. Soha nem vettem úgy, hogy "kösz, tehát ronda vagyok".

2018. júl. 8. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
12: A szemedre? Mert nem mindegy! ;D
2018. júl. 8. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:

#3 Kérdezõ, aranyom, nem lehet mindenki jóképū, meg gyönyörū meg minden. Én is szeretném, ha gyönyörūnek, intelligensnek, meg mindenfélének mondanának.

Hasonlóan érezheti magát egy nõ, akinek dicsérik az alakját, miközben nincs valami szép arca... vagy az arcát, miközben nincs jó alakja.. Vagy a pasik, akiknek dicsérjük az öltözködését/stílusát, miközben más szép nagyon nincs rajtuk, stb.

Nem lehet mindenki jóképū, gyönyörūség.

2018. júl. 8. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is általában ezzel bókolnak lányok, de tényleg bóknak tudom be, nem gondolom hogy azért mondanák ezt, hogy mondjanak valamit..

Megköszönöm és ennyi, betudom, hogy megnézett és tetszett valami neki rajtam. Szerintem neked sem kell túlgondolnod. :D

2018. júl. 8. 13:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem csak azt fogadom el, amit én gondolok. Szó sincs erről. Mindenki álláspontját elfogadom, amiket még írtam azok kiegészítők a kérdéshez, és ahhoz, amit én gondolok erről.
2018. júl. 8. 13:07
 17/19 A kérdező kommentje:
14-es, hát akkor így valahogy van velem is. Csak ez mondható kicsit szépnek rajtam, aztán ezt szajkózza mindenki, aki rájön, hogy elégedetlen vagyok magammal, és segíteni akar rajtam.
2018. júl. 8. 13:12
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 Kétlem, hogy az elégedetlenséged miatt szajkózzák. Egyrészt a legtòbben nem fognak segíteni valakin, csak mert elégedetlen, inkább ott hagyják sajnáltassa magát. Másrészt ha én segíteni akarnék valakin, akkor nem ezzel tenném, hanem inkább megmondanám az illetõnek, hogy változtasson magát, a stílusán, kiállásán, megjelenésén.

Én is voltam már elégedetlen, általában tenni szoktam ellene. Nem az a megoldás, hogy sajnálkozom, aztán várom, hogy dicsérjenek.

2018. júl. 8. 13:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túlsúlyos lanyként jellemzően azt szokták mondani, hogy milyen szép arcom van :D
2018. júl. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!