Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok, híres nők fehérneműs képeit lájkolná?
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 09:03
21/26 anonim válasza:
Ja, nyilván a kérdező párja is azért lájkolgat félmeztelen nőket, mert micsoda tudás lehet mögötte.
Ne röhögtess már :D
22/26 anonim válasza:
Jó hát az ilyen nevenincs instasenkik más. Én se lájkolgatom ismeretlen kis taknyok képeit. Nekem az ismertséggel jön az, hogy nem csak a csöcseit/kockahasát bírod, hanem úgy, ahogy van mindenhogy. Aztán persze hogy ki hogy gondolja, már nem az én dolgom.
23/26 anonim válasza:
Nem tudom, hol volt a kérdésben félmeztelen nő, de okk, ti tudjátok.
24/26 anonim válasza:
Miért, te a fehérneműst minek neveznéd? :D
25/26 anonim válasza:
Fehérneműsnek? Csak egy tipp...
26/26 anonim válasza:
Segítek én, és tessék pár fehérneműs képet, hogy mindenki el tudja képzelni, mi a fehérneműs kép: [link]
Innentől már csak megy, hogy eltudd dönteni, hogy ez félmeztelen-e. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!