Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szponzorálnának valamiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szponzorálnának valamiben tényleg azt jelenti, hogy szexuális ellenszolgáltatás valami miatt?

Figyelt kérdés
Felvettek az egyetemre és albit keresek, de sajnos Pesten nagyon drágák.... Egy 37 éves férfi ismerősömnek panaszkodtam és ő erre azt mondta, hogy szívesen segítek, szponzorálnálak, nem nagyon értettem először de aztán sejtettem mi is lehet emögött.. Amúgy nagyon csúnya igénytelen pasi....Ha szexet akar miért nem szponzorál inkább fizetős hivatásosokat, miért egy 20 éves lánytól kéri ezt.... Ha belemennék, akkor én is prostituált lennél?
2018. júl. 4. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Kitartott lennél. Újabb szóval sugarbaby.
2018. júl. 4. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

A prosti óránként mondjuk 20.000. Te bármilyen időpontban elérhető lennél egy meglévő lakás miatt.

Igen, prostituált lennél.

2018. júl. 4. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Igazán "aranyos" a gondolatmeneted, hogy már-már majdnem kiakadsz, hogy ilyen ajánlatot mertek neked tenni, de azért még rákérdezel, hogy mi lenne ha..

1. Igen, Feltehetőleg a szponzoráció nem azt takartja, hogy legyen krumplis tészta ebédre.

2. Gondolom azért, mert kényelmesebb lenne számára. Bár ezt igazából csak ő tudná megmondani.

3. Igen, ha belemennél akkor prostituált lennél.

2018. júl. 4. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlenul jekenti ezt, de legy ovatos.

Ha csunya, igenytelen, akkor meg gyanusabb.

Kinek kell egy kozepkoru igenytelen, ronda pasi.

Ne menj bele, inkabb lanyokkal vegyel ki szobat.

2018. júl. 4. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Mi a felháborító ezen? A kérdésre válaszoltam. Leírhattam volna még én is párszor, hogy "Amúgy nagyon csúnya igénytelen pasi" milyen galád dongott tett, de minek? A lényegen nem fog változtatni és lehet felháborító, de anyagi juttatásokért cserébe aki szexuális tevékenységet nyújt az szerintem elég prostis dolog még akkor is, ha nem "hivatásos" hanem csak olykor teszi meg ezt és lehet ezt bármennyire is szépíteni, de attól ez még nem változik.

2018. júl. 4. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Mert egy 20 éves fiúnak olcsóbb az albérlet?
2018. júl. 4. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. De csak azert nem, mert joval kevesebb a fiatal phaszra ugro no, mint a fiatal puncira ugro phasz.
2018. júl. 4. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Koszond a nemednek.
2018. júl. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!