Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjem, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem, nem okozz lelkiismeret furdolást! Miért? 5éve vagyok együtt a párommal! Dolgozom, és ott a munkahelyemen van egy srác2hetente összefutunk, de akkor azon a héten mindennap!

Figyelt kérdés

Néha felhív, néha csók is történik!Nekem nagyon tetszik, én is neki!Korán házasodtam de a férjemet nagyon szeretem, mit tegyek?Ugye ne mondjam el?

22éves leszek

2010. jún. 17. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Most sajnálhatod, hogy ilyen hamar férjhez mentél. Várhattál volna még vagy 5-10 évet.

Mondd a férjednek, hogy próbáljátok ki a hármas szexet, és vonjátok be a srácot harmadiknak.

2010. jún. 17. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy szereted a férjedet nagyon!

Én is csaltam már meg a páromat, igaz én legalább sose hazudtam neki azt, hogy szeretem, ráadásul agresszív is volt velem, és nekem a mai napig fáj, hogy mennyit szenvedett amiatt, hogy elhagytam. Sose felejtem el, amikor megmondtam neki, hogy vége, hogy mennyire szenvedett. Amikor csaltam, akkor is fájt, azért is szakítottam inkább, én nem bírtam ezt csinálni 2 hónapnál tovább.

Emberből vagy te, hogy még csak lelkifurdalásod sincs?

Nem az a baj, ha beleszeretsz másba és belátod, hogy túl fiatal voltál, nem kellett volna lekötni magad ilyen korán.

Az se baj, ha korrigálod és elválsz, és nem hülyíted tovább a férjedet.

De attól még maradhatna benned egy kis emberség.

2010. jún. 18. 01:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Neked milyen lenne, ha a férjed egy tőled fiatalabb,csinosabb csajjal találkozgatna? Szarul esne?
2010. jún. 18. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
arra hogy valaki egy érzelmileg infantilis ribanc, nincs gyógyszer. én 4éve vagyok a párommal és én is 22vagyok. és képzeld ha viszketni kezd a p.inám tudok nemet mondani.minek vetetted el magad akkor ennyi idősen ha még mindig itt tartasz...én nem tudnám megtenni..ha ilyenekre lenne szükségem akkor vmi nem stimmel,előbb kidobnám.1 jó f@sz sem ér annyit hogy ekkora fájdalmat okozzak a páromnak és így megalázzam...remélem kamu kérdés, mert egyébként eléggé kezd aggasztó lenni hogy 16és 50 közt (majdnem)minden nő 1 loty.ó!!ahelyett h örülnél neki hogy ma még elvesz valaki ebben a szexorientált világban.ott egy komoly pasi az életedben te meg mással d.ugatod magad, aki kitudja hányat d.ugott meg előtted.és igen monnd el neki,hagyjon ott és keressen csak egy normásis feleséget mert ő már ott tart,csak erre te nem vagy alkalmas...ha szereted (ami nyilván nem igaz ha bűntudat nélkül pofátlanul csalod) akkor engedd el és adj neki esélyt egy normális feleségre ha egyáltalán talál manapság olyat!
2010. jún. 19. 16:15
 15/15 tudok ***** válasza:
Tudnod kell hogy te sem vagy és tarthatód magad különbnek és magadban tiszteséges nőnek mert egy vagy te is a nagyon sok közül egy RIBANC az voltál és mindig az is maradsz!!! Majd az élett az ilyeneknek mint te majd vissza adja és majd tapasztalod akkor te se maradsz más csak egy kihasznált,elhasznált lugnyi a sok közül majd az hogy fog hatni a te lelkivilágodra!!!!!!!! Nem hogy a nők büszkék lenének magukra hogy mitől is különbek a keleténél inkább alázák saját maguk életét!!! Undoritó-nők vannak!!! Sok meg nokedlit szagatni meg nem tud de baszatni magát az megy mint teneked bevené a gyomrod !!! SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!