Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem, nem okozz lelkiismeret furdolást! Miért? 5éve vagyok együtt a párommal! Dolgozom, és ott a munkahelyemen van egy srác2hetente összefutunk, de akkor azon a héten mindennap!
Néha felhív, néha csók is történik!Nekem nagyon tetszik, én is neki!Korán házasodtam de a férjemet nagyon szeretem, mit tegyek?Ugye ne mondjam el?
22éves leszek
Most sajnálhatod, hogy ilyen hamar férjhez mentél. Várhattál volna még vagy 5-10 évet.
Mondd a férjednek, hogy próbáljátok ki a hármas szexet, és vonjátok be a srácot harmadiknak.
Dehogy szereted a férjedet nagyon!
Én is csaltam már meg a páromat, igaz én legalább sose hazudtam neki azt, hogy szeretem, ráadásul agresszív is volt velem, és nekem a mai napig fáj, hogy mennyit szenvedett amiatt, hogy elhagytam. Sose felejtem el, amikor megmondtam neki, hogy vége, hogy mennyire szenvedett. Amikor csaltam, akkor is fájt, azért is szakítottam inkább, én nem bírtam ezt csinálni 2 hónapnál tovább.
Emberből vagy te, hogy még csak lelkifurdalásod sincs?
Nem az a baj, ha beleszeretsz másba és belátod, hogy túl fiatal voltál, nem kellett volna lekötni magad ilyen korán.
Az se baj, ha korrigálod és elválsz, és nem hülyíted tovább a férjedet.
De attól még maradhatna benned egy kis emberség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!