Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés szépnek/jóképűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szépnek/jóképűnek, vonzónak lenni? Milyen érzés, hogy tetszel valakinek, hogy szerelmesek beléd?

Figyelt kérdés

2018. júl. 3. 22:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz.
2018. júl. 3. 22:58
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok klasszikusan szép nő, viszont vonzó vagyok. Ez abban jó, hogy az én kezemben van az irányítás, én nyitok az esetek többségében, nem érzem magam "vadnak", akit becserkésznek. A barátom tudom, hogy nagyon szépnek talál, minden hibám ellenére. Nagyon nagyon szeretem, mikor úgy néz rám, ahogy csak a szerelmes férfi tud, le se lehet írni az érzést.

Ezen kívül szeretem, ha fotóznak, szeretem megnézni magamat tükrökben. Ilyen érzés szépnek lenni. Kb. 5 éve érzem csak amúgy.

20L

2018. júl. 3. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen mindegy, hogy lehetőségnek látod e a fejlődésre vagy sem... A lényeg, hogy az elfogadáson kívül mást nem tehetsz. De szenvedjél, ha neked úgy jó.
2018. júl. 3. 23:39
 14/25 anonim ***** válasza:

Jaj, én már annyira szép vagyok, hogy reggelente be kell vennem egy anti-beauty tablettát, mert különben elvakítom a napot a ragyogásommal.

Így persze le sem sz@rnak.

De ez nem baj, mert ki szereti ha lesz@rják?

2018. júl. 4. 00:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen válaszokat vársz erre, most írjam azt, hogy jó? Igen, jól esik, hogy bejövök másoknak meg bókolnak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy én nem tanultam meg elfogadni vagy nem fejlődök, dolgozom magamon. Nem csak a külsőmmel foglalkozom, hanem a belsőmmel is. Azért, mert valaki jól néz ki, még nem lesz egy üres, felszínes ember.

De egyébként ennek is megvan az árnyoldala. Sokszor azt érzem, hogy csak a külsőm miatt érdeklem a férfiakat, az meg, hogy milyen vagyok valójában elég kevés embert érdekel.

2018. júl. 4. 00:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Szépnek lenni szerintem csak akkor jó, ha valaki jól bírja azt, hogy valaki folyton vizslatja.
2018. júl. 4. 12:23
 17/25 anonim ***** válasza:

Javítás:

Ha az ember jól bírja, hogy valaki folyton vizslatja.

2018. júl. 4. 12:24
 18/25 A kérdező kommentje:
Egy rondat ugyanúgy vizslatnak, szóval ez nem érv.
2018. júl. 4. 13:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Mármint olyan tekintettel, hogy látszik, hogy legszívesebben fölfalna.
2018. júl. 4. 14:03
 20/25 A kérdező kommentje:
Inkább, mint hogy fintorogjon, ha véletlen ránéztél (pedig nem is akarsz semmit).
2018. júl. 4. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!