Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól ebbe bele anyám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól ebbe bele anyám, és miért tesz rám ilyen megjegyzéseket?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és vele élek, még tanulok.

Van egy fiúbarátom akivel néha lefekszünk egymással, csak barátok vagyunk extrákkal nem járunk egymással. Úgy heti 1-2 alkalom, vagy ő alszik nálunk vagy én alszom ő náluk.

Anyámnak persze nem tetszik, amikor átjön mert úgy gondolja a fiú kihasznál engem.

Hiába mondtam már neki, hogy nekem ennél nincs is igényem többre. Egyszerűen nem érti meg..

Legutóbb mikor itt nálunk volt, anyám folyamatosan próbálkozott, nem hagyott minket békén minden hülye indokkal jött, hogy csak zavarjon minket, nagyon felidegesített.

Másnap mondtam neki, hogy többet ne legyen ilyen gyerekes és fogadja el, hogy én így érzem jól magam.

Persze jól összevesztünk csak. Elhordott egy utolsó erkölcstelen ku..nak, és ő tudja, hogy mennyivel jobb lenne nekem egy normális kapcsolat ahol megbecsülnek nem csak szexre tartanak. Ezen persze teljesen kiakadtam, a végén már ordibáltunk egymással, és még neki állt feljebb, hogy kikértem magamnak, hogy engem nem tart senki sem szexre, nem ő (mármint asrác) akarja, hogy így legyen hanem számomra is teljesen jó egy ilyen kapcsolat, nem vagyok szerelmes nem rajta jár egész álló nap az agyam, mikor olyan kedvünk van írunk egymásnak és akkor találkozunk aztán szexelünk, nem kell mindenféle közös program jut mellette elegendő időm magamra és a tanulásra is, ráadásul a szexet élvezem vele, másnap energikusabb vagyok tőle és boldogabb, persze ezen is csak hüledezett mint valami apáca és mondta, hogy takarodjak a szeme elől.

Holott neki is van valami pasija mert eljár itthonról, úgyhogy nem értem mit beszél nekem erkölcsről.

Nem szeretném, hogy enynire megromoljon köztünk a kapcsolat, hiszem mégis csak anyámról van szó, de irtózatosan zavar, hogy képtelen elfogadni azt ami nekem jó. Miért nem érti meg ezt? Hogyan tudnám megmagyarázni neki, hogy számomra ez egy teljesen kielégítő kapcsolat?

Nagyon rosszul esik, hogy így beszél velem mert teljesen indokolatlan, eddig mindig beszámoltam neki a fiúkkal kapcsolatos ügyeimről, ő volt az első akinek elmondtam, hogy elveszítettem a szüzességem, és akkor teljesen megértő volt bíztam is benne, ez mára a viselkedése miatt teljesen megváltozott, nem is beszélünk semmiről szinte, mert egyből feszültek vagyunk egymással.

Egész életemben két fiúval feküdtem le, és még így is azt mondja, hogy egy nagy ku.. va vagyok, ez annyira elszomorít, fáj hogy így bánik velem!

Bocsánat, hogy így kiakadtam és lehet nem fogalmaztam teljesen érthető módon, teljesen kivagyok már ettől az egésztől.

2018. júl. 3. 16:14
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Jézusom! Kész litánia..

Mégis miből és hová vinném? Úgy mondjátok mintha 100 férfit vinnék haza egy héten!

Segítséget kértem, hogyan beszélhetnék anyámmal erről, ennyi az egész.

Tényleg nem értem, hogy mi a különbség ha a "nagy szerelmem" jön velem haza és nem egy fiú akivel jóban vagyunk? Mit kell ezt így túlreagálni?

Már azt is leírtam, hogy miért nem kell kapcsolat, nem igaz mit kell ezen lovagolni.

Az első fiú akivel lefeküdtem ő csak kihasznált pedig szerelmes voltam belé, addig volt velem amíg elvette lefeküdtünk aztán ki is dobott, anyámnak persze akkor ez ellen nem volt ellenvetése, most, hogy van egy normális pasi az életemben akivel ráadás barátok is vagyunk már kiskorunk óta ez meg zavarja..

2018. júl. 3. 17:27
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem normális, hogy amíg nála laksz, addig felelősnek érzi magát a nevelésedben. Ha annyira zavar, költözz el tőle.
2018. júl. 3. 18:06
 13/26 anonim ***** válasza:
3%

Anyad nem az a szemely,aki erdemes arra ezentul,h beavadd a maganugyeidbe tobbek kozott a pasi ugyeidbe.

Anyadnak ezentul annyit mondj,h jon a baratom,x. Szeretnel vele kettesben lenni.

Soha tobbet ne meselj semmi tobbet a kapcsolatodrol.

Anyad a bizalmaddal elt vissza. Nagyon buta az ilyen szulo. Ezert nem szoktak szuloknek elmondani reszleteket a gyerekeik.

Meg elettarsi kapcsolatban is van igenyem szeretore.

N/35

2018. júl. 3. 18:08
 14/26 A kérdező kommentje:
Ezzel nevel? Mire álszentségre?
2018. júl. 3. 18:11
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Én azt tudom tanácsolni, mint nagyon sok olyan embernek, aki párkapcsolati problémával jön fel ide: le kell ülni megbeszélni. Te is találj egy olyan időpontot, amikor mindketten nyugodtak vagytok, ültesd le és higgadtan magyarázd el azt, hogy te mit gondolsz a helyzetről és a srácról, akivel barátok vagytok. Én úgy látom, hogy per pillanat csak annyit tehetsz, hogy az eszére beszélsz és megkéred, hogy fogadja el a helyzetet. Veszekedéssel nem lehet elérni semmit, csak azt, hogy még jobban rágörcsöl a kérdésre.
2018. júl. 3. 18:38
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2018. júl. 3. 18:44
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

Sajnálom,ha prűdnek gondolod, én se vagyok szent.:D

Nekem nincs ezzel bajom, ha valaki ezt csinálja, de tizenévesen fiatal hozzá az ember. Főleg hogy, haza hurcolássza, majd csodálkozik, hogy az anyja nem repes az örömtől. Gondolom azért is akarná inkább, hogy kapcsolatban legyél, hogy valaki szeressen is, ne csak átjöjjön heti kétszer d.ugni meg nevetgélni.:D

2018. júl. 3. 18:46
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Én 30 vagyok, de anyám mai napig nem tudja, hány olyan férfival voltam, akivel csak dugtunk. Ez nem az a téma, amivel az ember a szüleit szórakoztatja. Ráadásul dugópajtit nem viszünk haza. Komoly kapcsolatot viszünk haza, aki érdemes a bemutatásra, mást nem.
2018. júl. 3. 18:58
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

ha az én gyerekem lennél, biztosan nem akarnék tudni az ilyen jellegű fiú ügyeidről.

azt gondolom, mindenki szexeljen akivel akar, ha neki az tényleg jó. tehát a gyerekem esetében is hagynám, ha tényleg ezt akarná. de tudni rohadtul nem akarnék róla... megbeszélném vele, hogy hogyan védekezzen, írasson fel gyógyszert, vagy amit akar, megveszem neki, ne legyen baj, vigyázzon magára blablabla, de aztán ne mesélje nekem, hogy milyen szexpartnerei vannak...

nem értem, mi ez a trend, hogy mindenki meséli az anyjának, hogy már nem szűz, ezzel szexel, azzal szexel.

egyébként gondolhattad, hogy nem fog tetszeni neki. elég ritka az olyan szülő, aki erre azt mondaná jól van lányom, jól csinálod, hozzad csak a szexpajtásaidat.

elmondod neki amit itt leírtál, aztán vagy elfogadja, vagy nem. a fiú ügyeidet meg próbáld meg diszkrétebben kezelni ezentúl.

ja és próbálj meg nem ilyen nagylányos, majd én jól megmondom stílust felvenni, amikor beszélsz vele.

2018. júl. 3. 19:04
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem kell boldognak lennie, csak ne viselkedjen már így velem!

Tudunk védekezni, a srác sem hülye, nem véletlen vagyunk jóban már régóta, neki is hülyén jönne ki, hogy bocsi anyu-apu gyerekt csináltam..

Nem kell anyám segítsége ezekben a dolgokban, a fogamzásgátlást magam is el tudom intézni. Egyébként meg ő faggatott mindig a fiúügyeimről, próbált jó fej lenni és ez jó is volt egy darabig mert olyanok voltunk mint két barátnő, de most mióta a srác átjár hozzánk, illetve mióta megtudta, hogy nem járunk csak találkozgatunk azóta már nagyon elegem van belőle, hogy nem tudja elfogadni és ilyen idióta dolgokat csinál miközben együtt vagyunk, a litániáról meg amit előad már teljesen borsódzik a hátam.

És amúgy meg nem szexpajtásaim, ő az első fiú aki egyáltalán a házunkban járt..

Már elmondtam neki, csak azért mondtam így mert ő kezdte és teljesen felcseszett azzal az okoskodással ahogy számokért, meg mi ez már, hogy ku..ának hív?

Ezek után én sem akarom beavatni a dolgaimba, de ha ő jön ezekkel folyton akkor mégis mit tehetnék? Nem fogok miatta lemondani erről és úgy élni mint valami apáca, vagy most inkább szexeljünk a parkban, nem értem mire jó ez amit anya csinál, kiborít!

2018. júl. 3. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!