Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti aggódnátok, ha a párotok elmondaná, hogy megcsalta az egyik volt párját? Bővebben lent.
Múlthéten mesélte, azóta picit a fejemben van. Nagyon sokáig együtt voltak (8 évig). Aztán teljesen tönkre ment a kapcsolatuk. A volt barátja folyton gyanúsítgatta, hogy biztos megcsalja. 2 héttel mielőtt elhagyta, lefeküdt a barátja kollégájával. Exe folyamatosan félre dugott. Picit elbizonytalanodtam, nálunk semmi ilyesmi nincs, de azért mégis megcsalás volt. Vagy csak én reagálom túl?
31/f
a vér nem válik vízzé.
ez ugyan olyan mint a tudatmódosító szerektől való függőség, lehet hogy lerakta és tisztán éli az életét, de a statisztikák nem hazudnak.
70%-uk idővel visszaesik.
Mekkora hülyeség, hogy ne a múltja alapján ítéld meg, meg hogy a helyzet ezt hozta ki belőle. Ez tipikusan csak magyarázkodás, önmagad mentegetése, amikor tudod, hogy a te felelősséged, amit tettél.
Választhatott, hogy megcsalja-e a barátját, vagy sem, és ő úgy döntött, hogy megteszi, nem csak úgy véletlenül megtörtént vele.
Vannak olyanok, akik úgy döntenek, hogy ők egyenes emberek, a gondjaikat megoldani akarják, ha pedig nem megy, akkor szakítanak. És vannak olyanok, akik e helyett inkább megcsalják a másikat.
Miért ne tenné ezt később veled is?
Személyfüggő. Szép dolog az őszinteség, de nekem az ilyen kijelentésekben benne van mindig az "én szóltam".
Magánvéleményem, de, ha az ember nem követi el újra, felesleges az új párját ilyen történetekkel sokkolnia.
Ezután nem tudnék bízni benne, ami valószínűleg szakításhoz vezetne.
Nem igazán akarnék olyan emberrel együtt lenni, akinek ez egyáltalán belefér az életébe, értékrendjébe, ill. akinek ennyire futja a problémakezelő képességéből, és/vagy gyerekes bosszúálló típus (ha tudott róla, hogy az akkori párja megcsalta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!