Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 km távkapcsolatnak számít? Nálatok hány km az ami még belefér és elfogadható?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 10:02
11/23 anonim válasza:
Nálunk 200 km a táv, havi 1-2x találkozunk.
12/23 peca1000 válasza:
Én Pécsi vagyok.
Max pár km a várostól még belefér, több nem.
Nem akarok utazgatni fél, vagy több órát, napot egy találka miatt.
Elég nagy város, sok a szingli nő, lehet válogatni :)
Könnyebb az összeköltözés is, nem kell feladnia senkinek sem a munkáját, otthonát, kapcsolatait a másik miatt.
Kérdező: neked hiányozna ez?
Keress helyi csajt, és nagyon sok problémát megelőzöl vele.
13/23 anonim válasza:
Könnyű ezt mondani h keressen helyi csajt, megha logika mellette is szól!
14/23 anonim válasza:
Én nem a kilométerekben, hanem a találkozás gyakoriságában mérem a távkapcsolatot. Ha heti egyszer tudtok egy napot találkozni, akkor az szerintem távkapcsolat. Nem csak a távolság a fontos, hanem a munkarend, egészségi állapot, teherbírás, egyéb ház körüli teendők. Annyi minden van, ami akadály lehet. Az emberek sem egyformák, valakinek ott van a seggében a rakéta és semmi nem tántoríthatja el, más meg fáradékonyabb és sokkal nehezebben veszi rá magát az utazásra, bármiről is legyen szó.
15/23 anonim válasza:
Dehogy az :)
Nekem több száz km belefér
16/23 anonim válasza:
Az még nem vészes, egy 40-60 perc út. De attól függ mennyire tudunk találkozni. Ha a heti 2-3 találka meglenne nem zavarna.
17/23 anonim válasza:
Én is a találkozások mennyiségét mondanám. Lehet hogy pár alkalommal lenne az hogy akár 2 vagy 3 hónapig sem tudnának együtt lenni a párok. Ellenben ha valamilyen formában jól tudnak kommunikálni akkor ez kibírható. Én a párommal jól megvagyok úgy is hogy kb 85 km (ez busszal másfél óra) van köztünk mert mindent meg tudunk beszélni neten vagy telefonálások közepette. Ha nincs meg az összhang az akarat és a beszélgetések mellett akkor ott lehet akármekkora távolság mégsem lesz hosszan tartó a kapcsolat. Tenni kell és akkor olyan is lesz a kapcsolatotok amire mondhatjátok azt hogy ez egy komoly és hosszú távú kapcsolat. Úgy vélem és fiatal korom ellenére mind ezt tapasztalatból mondom hogy így lehetnek még az együtt töltött idők minőségiek. 22f
18/23 anonim válasza:
Köztünk 1000 km volt, de háromhetente találkoztunk - aztán 5 hónap után összeköltöztünk.
Szóval szerintem inkább függ a két fél hajlandósáságtól, van akinek már 20 km is "távkapcsolat", meg kéthavonta egyszer tudnak találkozni :D
19/23 anonim válasza:
Városon belül van köztünk a barátommal 10 km, ne viccelj, bringával járunk át egymáshoz. Tömegközivel teljesen rendben van a 40 is.
20/23 anonim válasza:
Nálunk csak 45 Km. a távolság, de a mi esetünkben inkább egyéb körülmények teszik távkapcsolattá és nehezen megoldhatóvá. Valamikor 1 héten csak 3-4 óránk volt egymásra - lakáson kívül. Mostanában tudjuk jobban megoldani és túl vagyunk 1 éven, de lelkileg sürgető lenne az összeköltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!