Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tehetnek arról a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tehetnek arról a mai férfiak hogy annyira elnőiesedtek?

Figyelt kérdés
Átlag egyre több a nő és pasi állítólag rengeteg indok van hogy miért ilyenek. Hormonális biológiai szociológiai stb. Sok fiút egyedül neveli az anyukája és még sorolhatnám.... Vajon mennyire tehetnek erről a mai férfiak és mennyire nem? Mit gondoltok róla?
2018. jún. 29. 13:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem törvényszerű, hogy ha egy egyenletben az egyik oldalt - ebben az esetben a nők szerepét - megváltoztatjuk, akkor a másik oldal is változni fog. Tetszettek volna előbb gondolkodni!
2018. jún. 29. 15:25
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

Jaj, ne gyere már itt az áltudományoddal. Az evolúciós pszichológiára semmi bizonyíték nincs, összességében csak önbevallás alapján szereznek statisztikai adatokat, ami voltaképpen társadalmi kívánatosságot tükröz.

A nemi különbségek kialakulásában főleg a neuroplaszticitás játszik szerepet, a korai, gyerekkori ingereknek való kitétel. A férfiak akkor kapnak pozitív megerősítést a környezettől, ha függetlenséget mutatnak és "férfias" játékokkal játszanak. A nők pedig fordítva. A kívánatos tulajdonságok így megerősödnek, minden más pedig kioltódik. Egy autó önmagában se nem férfias, se nem nőies.

Az agressziót hoztad még fel. Az evolúció azért irreleváns, mert a férfi agressziót voltaképpen a tesztoszteron modulálja. De ez sem okoz önmagában, a környezet támogatása nélkül nemi különbségeket. Vannak olyan törzsek, ahol egyszerűen nem létezik agresszió, nincs rá szavuk, nincs megnyilvánulása ennek a viselkedésnek. A férfiakban viszont ugyanúgy van tesztoszteron ott is. Vannak törzsek, ahol a női agresszió a domináns stb. A saját kultúránkból levonni biológiai tulajdonságokat, és ezzel megbélyegezni embereket baromság, és szűklátókörűséget tükröz.

Az igazság az, hogy a társadalmi szerepek biológiainak akarnak látszani, de voltaképpen csak konstrukciók.

Részemről ennyi, nem fogok tovább vitatkozni férfihangos áltudományokkal. Fogadjunk, hogy még az evolúcióval sem vagy tisztában, persze itt osztod az észt. A tudományt nem lehet a szektád igazolására felhasználni, mert onnantól kezdve nem tudomány, hanem dogma és fake news.

2018. jún. 29. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

De mit jelent, hogy "elnőiesedtek"?

Nem harcolnak? Nyilván, mert nincs háború.

Nem egyértelműen ők az irányítóak? Nyilván, mivel ma már a nő is embernek számít.

Csinálnak házimunkát? Nyilván, manapság már elvárás mindenkitől, hogy egyedül is boldoguljon, ill. lásd előző pont.

Nőiesen öltöznek? Nézd meg a régebbi divatokat, kb most a legférfiasabb a divat, feszülős gatyával meg mindennel együtt.

Vannak érzéseik? Nyilván, ma már civilizált körülmények között élünk, nem kell farkastörvények közepette napról napra küzdeni az életben maradásért.

Vagy hogy érted??

2018. jún. 29. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem baj h átalakulóban van, lehetnek magukra igényesek, vigyázhatnak a gyerekre, főzhetnek, csinálhatják a házimelót is, kimutathatják az érzéseiket, de emelett legyen meg a potenciális oldaluk is! Szerelés, ház körüli munkákhoz értsenek, barkácsolás, kocsijavítás alap szinten, festés, csempézés, ne csak a szgépekeben jeleskedjenek, értsenek ahoz hogy kell háziállatot tartani, kertészkedni, értsenek a szerszámokhoz. Ilyen világot élünk, nőkkel szenmben is egyre nagyobbak az elvárások. Nyilván egyik félnek se kelljen tökéletesnek lennie, de ezgy férfi akarjon jobb lenni a felsoroltakban, és büszke legyen rá ha meg tudja ezeket csinálni!
2018. jún. 29. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyen világot élünk, nőkkel szenmben is egyre nagyobbak az elvárások."

Érdekes... szerintem meg bármit mondasz, hogy egy nő ilyen legyen, olyan legyen, rögtön megkapod, hogy te ne akard megmondani, milyen legyen :D

2018. jún. 29. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"értsenek ahoz hogy kell háziállatot tartani"

És mégis mi a fäsznak kellene nekem a város közepén a tetves állattartáshoz érteni? Magyarázd már el kérlek... Persze írhattam volna a festést, vagy csempézést is, vagy akár az autószerelést. Szerinted a festő, burkoló autószerelő mégis minek van? Inkább megkeresem a pénzt és megfizetem a megfelelő mestert, nem kontárkodok más munkájába. Bazzz!!!

2018. jún. 30. 00:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Kocsijavítás? Ugye ezt nem gondolod komolyan? :'D az megvan, hogy hacsak nem trabantod van, akkor a max "javítás" amit otthon tudsz csinálni, az egy olajcsere? :'D

2018. jún. 30. 11:31
 18/21 anonim ***** válasza:
2018. jún. 30. 16:47
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Azért, hogy potenciálisak legyetek, ne puha pcsök!

Ne röhögtessetek már ki h csak az olajcseréhez értetek a kocsinál! Pfff Én többet tudok rajta, pedig nem vagyok egy technikai zseni. Na bezzeg a videojátékokba nem sajnáljátok befektetni az energiát.

Igazi férfinek a dolgok kihívás, ami ha sikerül akkor még több önbizalma lesz, és legközelebb még bonyolultabb dologba lesz bátorsága belefogni. Nem gondoljátok?

Szgépes játékok mellet mit fejlesztetek könyörgöm?

2018. jún. 30. 18:36
 20/21 Saavedro ***** válasza:

"Én többet tudok rajta, pedig nem vagyok egy technikai zseni."

Magyarán bele tudsz ülni a sebváltóba. Menő.

2018. dec. 22. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!