Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmre mikor háta mögötti beszélgetésekben hivatkoztam, nősténynek szoktam nevezni. Most megtudta s haraxik. Jogos?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 17:07
11/31 anonim válasza:
Úristen, ezt a sok okoskodó macskás nőt... Kérdező, legközelebb szex közben is hívd annak, és minden meg lesz bocsájtva.
12/31 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk ő eleve érzékenyebb az átlagnál, mert mikor az anyjára hivatkoztam neki, úgy hivatkoztam rá, hogy ANYÁD!!! s ez is gond volt neki, na de én tehetek róla, hogy Ő szülte? Mégis mi másnak nevezzem az anyját?
2018. jún. 28. 17:40
13/31 anonim válasza:
Tulajdonképpen biológiailag korrekt megfogalmazás. :D Egyébként tényleg elég gáz, mondjuk én az "asszonyt" meg "anyust" jobban rühellem.
14/31 anonim válasza:
Nem tudom, van-e arra szó, amikor egy férfi nem a párjának papucs, hanem a haverjainak, de nekem az ilyen szavakról mindig ez jut eszembe.
15/31 anonim válasza:
maradjunk annyiban, hogy nem a leggyengédebb..
meg fura, hogy csak a háta mögött hívod így..
elhiszem, hogy a haveroknál jó bevágódós szöveg de akkor is gerinctelen vkit a háta mögött csúfolni..
egy (nem nőhiányos) férfi véleményét olvastad tesókám..
16/31 anonim válasza:
Így hívod és akkor mi van?
Mit kell ezen drámázni? Túlreagálja.. ez nem a tiszteletlenséged jele. Ez egy becenév. Ennyi az egész aki ezen kiakad az nevetségessé teszi saját magát.
Inkább akadna ki azon, hogy a háta mögött beszélsz róla:))
17/31 anonim válasza:
16, nőhiányod nincs az addig oké. :D de a tesókámból az jön le, hogy haverhiányban azért szenvedsz?! csak nem lecserélted a haverokat anyucira?:(
18/31 anonim válasza:
Na megérkeztek a 56, 47 stb futószalagon gyártott rinyagépek gyűlölködni egy kicsit mivel tudják ismét egy hosszú hétvége jön, amikor még marokmarcsa is a haverokkal fog bulizni.
19/31 anonim válasza:
#16 a nőstény szo mióta becenév?
Akkor a nők hívják úgy a férfiakat hogy 5perces ? Vagy Mini farok ?
20/31 A kérdező kommentje:
A nőstény valódi név. Vagy inkább jelleg. Mivel a nőm egy állat, szerintem jogos is tőlem.
2018. jún. 28. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!