Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képesek a férfiak ennyire különválasztani a szexualitást az érzéseiktől?
Figyelt kérdés
Van egy férfi kollégám, jól elvagyunk, kedves, aranyos, segítőkész, vicces. Nagyon bejön, mint pasi és én is tetszem neki. Évek óta együtt dolgozunk már, viszont az utóbbi időben közelebb kerültünk egymáshoz. Mikor senki nem lát, szoktunk csókolózni és miközben csókolózunk, mosolygunk, nevetünk, így kívülről olyanok vagyunk, mint egy tizenéves szerelmes pár. Viszont amint vége a munkaidőnek nem keres, nem akar semmit, csak szexet. Hogy tudnak a pasik ennyire érzelmek nélkül szenvedélyesen belemenni a játékba?2018. jún. 28. 13:39
1/13 anonim válasza:
Úgy, hogy nekünk az öncélú kielégülés a lényeg, nem az érzelmeink vezérelnek minket mint a nőket.
2/13 anonim válasza:
Úgy, hogy pszichopaták. Akár férfi, akár nő, ép embernél ez nem így működik.
3/13 anonim válasza:
Mert ezt a szexmachine stílust diktálja nekik a média és trendyk akarnak lenni mindenben, viselkedésben is. Két évtizede még sokkal romantikusabbak voltak a férfiak és nem csak a f.rkukat használták
4/13 anonim válasza:
Komolyan, nincs kiábrándítóbb egy faék egyszerű, általánosító nőtől...
Vagy túl bonyolult lenne elvonatkoztatni néhány embert a többitől?
5/13 anonim válasza:
"Minden férfi" az szerencsére nem igaz, a párom pl abszolút nem ilyen és még csókolózni se tud olyannal akivel lélekben nincs egy hullámhosszon....tudom mert nem egy lányt ismerek akikkel nem jött össze és akikkel barát maradt és azok hálásak voltak hogy odaállt és meg merte mondani hogy ez neki igy érzelmek nélkül nem megy.
6/13 anonim válasza:
" Egyetlen férfi sokkal több gyereket tud nemzeni 1 hét alatt, mint egy nő egész életében." Mondjuk alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, de ez ne zavarjon, te kőkemény logikájú...
7/13 anonim válasza:
Kérdező te meg tipikusan olyan nő vagy, aki találkozik egy gyökérrel, és azt hiszed, hogy az összes férfit ismered.
9/13 anonim válasza:
Én férfi vagyok és nem vagyok erre képes, ellenben volt dolgom olyan nővel, aki meg igen. Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!