Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet komolyabb kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet komolyabb kapcsolatban gondolkodni olyan 20-30-as férfiakkal, akik drága kütyükre, drónokra, autókra (stb) költenek leginkább, nem pedig pl. saját kis lakásra?

Figyelt kérdés

Például ezeknek a férfiaknak nincs állandó jövedelmük, csak olykor egy-egy "projekt a netről"

Akik azt szeretnék írni, hogy "hűha, micsoda anyagias kérdés", stb, jobb, ha nem írnak.

Leginkább 30-as nők válasza érdekelne, köszönöm szépen :)

2018. jún. 28. 09:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Attól függ, magamat próbálom felhozni "jó" példaként. Viszonylag sokat költök kütyükre. Nem ész nélkül, de arra, amit sokat használok, hajlandó vagyok sokat költeni. És 30 év felett is albérletben élek és nem gyűjtögetek lakásra, Pedig a párommal babát tervezgetük épp. Hogy miért? Mert szeretem az albérlet nyújtotta függetlenséget és mobilitást, azt, hogy nem az én gondom a lakás fenntartása, és legfőképpen azt, hogy nem kell a nyakamba vennem egy évtizedes hitelt, és persze mert megtehetem. Stabil, jól fizető munkám van, jut is, marad is.

A magyarokba érthető módon igen erősen be van vésődve az, hogy a saját lakás a létbiztonság egyetlen, végső és abszolút jelképe. De szerintem rémisztő az, hogy milyen sokan kezdik úgy a közös életüket, hogy 20-30 évre eladósítják magukat. Én nem kérek ebből és szererncsére nem is vagyok ráutalva.

2018. jún. 28. 14:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal semmi baj ha valakinek van valami hobbija amire költ. (még ha más szemében az haszontalan is)

Az én párom is drónozik, meg szerel amihez szokott alkatrészeket rendelni külföldről, de mellette dolgozik, és ésszel költekezik. Mikor megbeszéltük, hogy gyűjtögetnünk kell autóra, vagy babaszobára hónapokig nem rendelt semmit és a már "meglévő" dolgait használta. Szóval nem érzem, hogy emiatt gyerekes vagy felelőtlen lenne. (ez ugyanolyan mint amikor én festékre vagy alkotótáborokra költök a fizetésemből. Nyilván zavarná ha minden hétvégén eljárnék, de félévente 1x belefér)

A lényeg szerintem az, hogy az ember belássa és kontrollálja mennyi ilyen "élvezeti" kiadás (legyen szó ruhákról, játékokról, édességről stb.) fér bele az életébe és hosszútávú terveibe. Mert persze fontosak a hosszútávú tervek és a gyűjtögetés is, de nem árt ha van az embernek olyan tevékenysége ami boldoggá is teszi a szürke hétköznapokban.

Szóval meg kell találni az arany középutat.

2018. jún. 28. 19:23
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

"és egyetlen céljuk, hogy minél kevesebb melóval jussanak pénzhez"

Véleményem szerint akinek nem ez a célja, az egyszerűen hülye.

2018. jún. 28. 20:51
 24/26 A kérdező kommentje:
23-as:megint ez a vadkapitalista stílusú lenéző stílus
2018. jún. 29. 14:05
 25/26 anonim ***** válasza:

Tehát ha valakinek nem a kondi meg a 0-24 gurcoles a hobbija az kisfiús :D

Ezek tipikusan férfias hobbik, bele kell törődni.

2018. jún. 29. 14:42
 26/26 anonim ***** válasza:

#23-as vagyok

Kérdező. Ebben semmi lenéző nem volt. Ez a véleményem. És ezt úgy fogalmaztam meg, hogy 20 éve ugyanott dolgozom... igen, én is hülye vagyok.

2018. jún. 30. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!