Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen msn kiirások keltik fel a figyelmetek?
Figyelt kérdés
valami vicc, idézet, romatikus / szomorú stb...2010. jún. 17. 12:22
2/9 anonim válasza:
Ha a pasim személyes üzenetében nem az én nevem, hanem egy másik csaj neve áll. De akkor általában le is baszom, és letiltom 2 napra.
3/9 anonim válasza:
igazából semmilyen.
bár a szerelmes nyávogásoktól hányingerem van
nem tudom minek kell kiírni, hogy ki hány napja van együtt a barátjával meg hasonlók. senkit se érdekel.
5/9 anonim válasza:
Hú szívem de jót dugtunk ma is anyádék ágyában:)
ez pl felkelti a figyelmem
7/9 anonim válasza:
A humoros kiírások nagyon jók, vagy ami pletyinek adhat okot (pl a lány miért vette ki a barátja nrvét, biztos összevesztek, stb .. :))
9/9 anonim válasza:
második:két nap??? én rögtön dobnám és nem állnék vele többet szóba....
amugy az a legjobb ha nem ir ki semmit és találgathatok hogy most mivan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!