Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nagyon helyes fiúba, aki gyakran lerészegedik, cigizik, tönkre teszi magát. Mit tegyek hogy ne pusztitsa magát? L
Hagy hulljon a férgese!
Semmit se tudsz tenni, vagy elfogadod így, és téged is jellemez, hogy ilyenbe vagy belezúgva, vagy keresel olyat, aki változtatás nélkül is megfelel neked.
Semmit nem tudsz tenni, megbeszélheted vele a dolgokat, de csak ő tud változtatni magán.
Az amúgy nagyon nem mindegy milyen idősek vagytok és mit takar a gyakran meg a lerészegedés nálad.
Hétvégente sörözik a haverjaival és kicsit megakad a nyelve és elnevetgél a semmin, egy huszonévesnél teljesen belefér.
Ha rendszeresen úgy kell összekaparni a saját testnedveiből akkor viszont hagynám a francba.
"Attól senki nem lesz több meg jobb,hogy fiatalon sose szórakozik."
Soha nem ertettem, hogy mitol a lereszegedes jelenti egyeseknek a szorakozast, es miert kotik eletkorhoz.
A 30 eves alkesz sem 29 eves koraban kezdte, hanem feltehetoen 10+ evet dolgozott rajta.
Az én párom is ilyen,de ő még így is érzelmes és édes tud lenni,nem csak,hogy tetszik,de inteligens és sokat lehet vele értelmes dolgokról vagy hülyeségekről beszélni,persze a párom képes egy hétig is egy picit sem inni ,de a cigit nem teszi le mert függő már és láttam milyen ha nem jut hozzá,rosszul lesz az elvonási tűnetek miatt. Szóval nálunk nem megy semminek a rovására . Én 24N. Ő22F
Mondjuk csak a haverjaival issza le magát így elég ha csak olyan programot tervezek amiben csak mi ketten vagyunk így tuti csak mértékkel fog inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!