Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szivesen barátkoznék 16-19 éves meleg srácokkal. Valaki? 19/l
Figyelt kérdés
Nem tudok nagyon mit irni ide, szeretnék barátkozni és kész, elegem volt a pasikból, akik barátságnál többet akarnak. Ennyi. Bunkó válaszokat nem kérek. Aki meg tud vagy valaki szeretne, előre is köszönöm.2010. jún. 17. 10:57
11/19 anonim válasza:
utolsó... és akkor mértnem egy lánnyal bartákozol? A lányoknak nem azért kéne Fiú barát mert ők FIÚSAK hanem azért mert olyan mint egy csaj?
12/19 anonim válasza:
Igazad is van, vigyázz, a melegek lesből támadnak! És pont az olyan sggfejekre buknak, mint te!!!!!
13/19 anonim válasza:
kedves utolsó!
Szerintem veled van a baj ha olyan helyzetbe kerülsz ahol veszélyben van a hátsód! Érdekes velem soha nem történt még meg hogy egy meleg fedezni akart volna..:D
14/19 anonim válasza:
vagyis ez a 11:20-as nak ment xd
15/19 A kérdező kommentje:
Hát... lány abrátom van egy halom, és nem jövök ki velük mert egyáltalán nem vagyok lányos, srácoknak meg pont ez a baja, hogy egy lány legyen lány.. és igazából nem a csalodásokról van szó, de igen a lényeg h nem kérek több apsit aki véletlenül is rám akarna mászni, van elég abból is, egy meleg meg nem fog beprobálkozni, lényeg köszönöm a norm kommenteket, nekem egyszerű barát kell és ennyi :)
2010. jún. 17. 14:06
17/19 anonim válasza:
ha még nem találtál, és van kedved beszélgetni:
sherwood@hotmail.hu - msn
18/19 anonim válasza:
Én szívesen ajánlok neked egy cserét: kérem a hetero pasikat, akik folyton rádmásznak, cserébe bemutatlak pár meleg úriembernek. :D
19/19 anonim válasza:
Én meleg vagyok és 17 éves :) szerintem egy kicsit késő írok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!