Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felajánlotta, hogy feküdjek le más nővel. Ez mit jelent egy nő szájából?
Beszélgettünk, és kb derült égből villámcsapásként mondta, hogy ő tudja egy férfinek nem elegendő egy nő, és mi is már régóta együtt vagyunk bizonyára megfordult a fejemben már, hogy más nővel is lefeküdjek, ezért tegyem ha akarom, csak vigyázzak hogy ne kapjak el semmit.
Elsőre kérdeztem, hogy ez komoly? :D Vagy viccel? Azt mondta, hogy teljesen komoly. És látja rajtam, hogy megnézek más nőket is ami nem zavarja, de ne csak nézzem hanem éljek is a lehetőséggel elég jó pasi vagyok, szóval dugjak meg másokat is.
Mondtam neki, és mi van ha élek egy lehetőséggel? Nem leszel féltékeny, nem fog fájni?
Azt felelte, hogy csak mondjam el neki, és legyek vele őszinte továbbá használjak gumit.
Négy éve vagyunk egyébként együtt, jó a kommunikáció köztünk, rengeteg dolgot kipróbáltunk már a szexben, ő felhozta a többet felállást is, de csak egy harmadik lány bevonásával, férfit nem akar harmadiknak, azt mondja nincs rá szüksége.
Mondhatni én vele tervezném a jövőt.
Tényleg nem tudom hová tenni.. Kérdeztem tőle, hogy ez most valami teszt, hogy félrelépek-e? Mondta, hogy nem az csak egyszerűen tudja, hogy nekem szükségem lenne más nőre is, és éljem ki magam.
Ha te nem vagy ragaszkodó, akkor ezt ő valószínűleg érzi és nem akar elveszíteni és tudja, hogy ez csak akkor valósulhat meg, ha nem zár téged kalitkába.
De lehet az is, hogy el van keseredve és csak tesztelget és ő lenne a legboldogabb, ha azt válaszolnád neki, hogy nem kell neked senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!