Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves nők ezt hogyan fogadják?
Van akinek jol all ez a stilus, mert illik hozza, de a legtobb embertol modoroskodasnak tunik tenyleg.
2018. jún. 22. 23:39
Herótom van tőle, 20 éves vagyok, elég, hogy a kisgyerekek néniznek.
2018. jún. 22. 23:43
Kezét csókolom az öreg bácsiktól aranyos, de másoktól kellemetlen és irritáló.
Hivatalos közegben, vagy akár üzletben teljesen normális a magázódás, semlegesen érint. Egy kellemetlen helyzettől meg is kímélheti magát a másik.
Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, volt hogy hivatalos közegben kapásból le tegeztek ami nem zavar, de egy iratomat átnyújtva észlelte a másik fél, hogy rég elmúltam 18; cseppet megakadt a nyelve, zavarba jött és rögtön magázódásra váltott. Na az vicces volt :D
2018. jún. 22. 23:47
Előző, engem 30 felül letegeznek folyamatosan. És húsz évesen engem is néniztek. :D Nyugi, eléred a harmincat, tegezni fog mindenki.
2018. jún. 22. 23:48
ja 12. válaszolónak szólt
2018. jún. 22. 23:49
Ha kb. korombeliről van szó, akkor én jobban szeretem, ha tegeződünk ilyen és ezekhez hasonló nem hivatalos szituációkban, mert nekem az sokkal kényelmesebb, természetesebb. Egy velem kb. egy idős sráctól/lánytól nem várnám, hogy elkezd magázni pl. eladóként... De ha valaki mégis magázódni szeretne, akkor jó, felőlem mehet. Viszont akkor maradjunk meg a normál “Jó reggelt/napot/estét” köszönéseknél, mert én speciel a kezét csókolomtól hányok... Utálom (és egyébként az összes lány-nő ismerősöm így van vele), de szerencsére nem is túl gyakori.
2018. jún. 23. 00:48
És ha úgy köszönök a húspultból, hogy "kezit csonkolom", akkor milyen a megítélésem?
31/f
2018. jún. 23. 06:51
#17 szerintem udvarias, én útálom, ezt a mindenki tegez mindenkit rendszert. A magázódás nem öregít, csak azt jelzi, hogy nem vagy már gyerek.
2018. jún. 23. 09:02
21 eves lany vagyok, alt. csak az idos ferfiak szoktak ugy koszonni , hogy kezet csokolom, szep napot a holgynek.
De neha hallom ezt fiatalok , 20-30 eves pasiktol is. Kicsit nevetsegesen hangzik, meg javaban tegeznunk kene egymast.
2018. jún. 23. 11:40
nekem teljesen mindegy mivel köszön. csak ne csókolomozzon.
2018. jún. 23. 21:43
Kapcsolódó kérdések: