Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók vagy belobbantja a tüzet, vagy örökre kioltja azt. Vélemények?
Szerintem nem ezen múlik egy kapcsolat, persze jó, ha az első csók jól sikerül. Nekem volt olyan, hogy nagyon szerelmes voltam egy srácba, de az első csók nagyon rossz volt, egyikünk sem élvezte, aztán még egy darabig rossz volt, de előbb-utóbb belejöttünk és nagyon jó lett. Szerintem biztos azért volt rossz az elején, mert mindketten tapasztalatlanok voltunk.
Volt olyan barátom is később, akibe nem voltam szerelmes, de megcsókolt az első randin és nagyon jó volt, aztán ősszejöttünk, továbbra sem voltam belé szerelmes, de hihetetlenül jól csókolt. Ennek ellenére mégis szakítottunk kb. másfél hónap után, mert nem voltunk szerelmesek, és a jó csók nem elég. 21/L
Ilyen szélsőséges dolgokban még nem volt részem. Két tapasztalatom van csak valaki tetszik és jó is az első csók, vagy valaki tetszik és semleges az első csók, van még mit javítani rajta.
A kiábrándító csókkal még csak buliban részegen találkoztam hála az égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!