Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok, elmenne egyedül egy buliba, és más csajokkal fotózkodna?
Az általad leírt eset nagyon zavarna, szerintem szakítanék.
A párommal ilyen még nem történt, csak olyan, hogy a kolléganőivel fotózkodott céges bulin, de ott viszont volt egy olyan kép, ahol 2 oldalról puszilta meg két kolléganője. Nem zavar, mert tudom, hogy csak jóban vannak, és a csajoknak is van kapcsolatuk, ráadásul ismerem is őket, mert többször is elhívott közös programokra velük a párom.
Ha bulizni elmegy a haverokkal, nem gond.
Na de az, hogy idegen csöcs-s.gg kint csajokkal pózolgat, na az kiverné a biztosítékot.
Ha barátnőm csinálná ezt pasikkal...
Örülnék neki, hogy végre kimozdul 😃
25f
A cucca az ajtó előtt várná.
NEM vagyok féltékeny, menjen bulizni is, ha akar, nem izgat, de ennyire nyíltan flörtölne másokkal, akkor ott vége.
Exem is állandóan más csajokat nézegetett mellettem, meg szexchatelt a "barátnőmmel".
Ezt azért már hadd ne toleráljam.
@17: Ki mondta, hogy flörtöl velük? A mai fiatalok gondolkodásába simán belefér, hogy fiatal csajokkal fotózkodnak, mert az a "menő".
Kérdező, a barátod hozzáért a lányokhoz? Átkarolta őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!