Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kiábrándító egy férfi szandálban?
Figyelt kérdés
Egyszer egy férfi akivel randiztam szandál+fehér zokniban jött el találkozni pedog 35 körüli volt. Most megint randizok valakivel és küldött magáról képeket amiben kirándul vagy mit csinál és szandál van rajta. Félek, hogy a randira is abban jon. Csak szerintem kiábrándító?2018. jún. 18. 17:35
11/21 anonim válasza:
A szandállal önmagában mi bajotok van? Zoknival ultra gáz, de önmagában tökéletes nyári viselet...
12/21 anonim válasza:
Hja, a fontos dolgok az életben...
13/21 anonim válasza:
Ennyi erővel zoknival miért gáz a szandál? Mert valaki azt mondta? Mikor a zokni felszívja az izzadtságot és nem csúszkál a láb a szandálban?
Szerintem csúnya minden szandál, úgy zoknival, mint nélküle.
14/21 anonim válasza:
Majd 40 fokos melegben bakancsban fogunk rohangálni.Egy normális bőrszandálja minden férfinak kell hogy legyen.
15/21 anonim válasza:
szandál zoknival tatteros.
én láttam már fiút szandálban, aki jól nézett ki, beleillett az öltözékébe. ilyen laza stílust nyomott. de alapvetően szerintem se egy gyönyörűség a férfi szandál.
16/21 Szergej55 válasza:
A szandálzokni tényleg gáz, de akinek magával a szandállal is baja van, azzal szívesen megszagoltatom a lábam abban az állapotban, ahogy 28-30 fokos, fülledt párás időben 4-6 órányi cipőviselés után illatozik.
17/21 anonim válasza:
Én nem hordok szandált, utoljára talán 10 évesen volt szandálom, de senkire nem mondom,hogy igy meg úgy gáz, ha szandálban van. Mindenki azt hord, amiben jól érzi magát.
18/21 anonim válasza:
En is strandpapucsban maszkalok. 18L
19/21 anonim válasza:
Nem tudom miért de nekem is nagyon taszító ha egy srác szandálban van.Akár zoknival akár nélküle.A papuccsal nincs bajom.
20/21 anonim válasza:
Léteznek nyárias fazonú, könnyű vászoncipők férfiaknak, kevésbé néznek ki hülyén, mint egy (bőr)szandál, főleg zoknival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!