Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha fiú létemre túlságosan romantikus vagyok? Változtatnom kéne ezen?
Mert manapság ez egyáltalán nem általános, nemcsak a fiúk körében hanem úgy egyáltalán sem. Pedig nem szenvedek önbizalom hiányba vagy hasonlók egyszerűen csak ilyen vagyok a szüleim is így neveltek.
17/f
Léteznek még romantikus fiúk? Dejóó akkor van reményem.:$
NEkem nagyon bejön,ha egy pasi romantikus,sokkal jobban fel tudok az olyan fiúk társaságában oldódni,mint egy "kemény csávó vagyok" stílusú pasinál.. Szerintem ezen ne változtass!! :);)
Amúgy téll. nem vagyunk egyformák, vannak akik nem, de vannak akik igenis szeretik az ilyesmit.
Kérdezzétek az exem,h mért lett vége a kapcsolatunknak..mert egy kedves szót nem tudott hozzám szólni,megölelni vagy vmi ilyesmi,mikor áthívott rockzene szólt..semmi romantika. :S
21:37 vagyok , de vmit félre nyomtam :(
szóval a lényeg az én párom romantikus és mindig meg tud lepni, le tud venni a lábamról 8 év együttlét után is és mindig is ilyen volt , 3 éve vagyunk házasok és minden évben megkéri a kezem amire soha nem számítok és mindig meglep nagyon vele ! Tudja igaz már ennyi idő után mit szeretek és nem érzem soha túlzásnak !
úgyhogy nyugi, szerintem a legtöbb lány szereti !
nekem volt olyan pasim akibe egy csöpp romantika sem szorult és szerintem az sokkal rosszabb !
26/L
Üdv!
A mi korunkban az ilyet nem értékelik...ez van.
A lányoknak az extrém,életvidám,'rosszfiú' típusok tetszenek manapság leginkább.Az a baj,hogy felszínesek.Nem mernek a felszín alá nézni...persze aztán jön a nyavajgás,hogy 2-3 hónap után otthagyta a pasija.
Sajnálom..2 dolgot tehetsz.
Vagy küzdesz addig,amíg bele nem rohadsz,és jó sok pénzt beleölsz a lányok udvarlásába,
vagy feladod és vársz...20-on túl ,amikor már a családalapítás lesz a lényeg,akkor leszel kapós portéka.
Addig...türelem,és részvétem :S
f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!