Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha fiú létemre túlságos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha fiú létemre túlságosan romantikus vagyok? Változtatnom kéne ezen?

Figyelt kérdés

Mert manapság ez egyáltalán nem általános, nemcsak a fiúk körében hanem úgy egyáltalán sem. Pedig nem szenvedek önbizalom hiányba vagy hasonlók egyszerűen csak ilyen vagyok a szüleim is így neveltek.

17/f

2010. jún. 16. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Léteznek még romantikus fiúk? Dejóó akkor van reményem.:$

NEkem nagyon bejön,ha egy pasi romantikus,sokkal jobban fel tudok az olyan fiúk társaságában oldódni,mint egy "kemény csávó vagyok" stílusú pasinál.. Szerintem ezen ne változtass!! :);)

Amúgy téll. nem vagyunk egyformák, vannak akik nem, de vannak akik igenis szeretik az ilyesmit.

Kérdezzétek az exem,h mért lett vége a kapcsolatunknak..mert egy kedves szót nem tudott hozzám szólni,megölelni vagy vmi ilyesmi,mikor áthívott rockzene szólt..semmi romantika. :S

2010. jún. 16. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Most hogy ezt a kérdést olvastam nekem is megkéne kérdeznem a barátnőmet hogy melyiket szereti ha romantikus vagy vagy ha kevésbé mert mondta már egypárszor hogy "milyen romantikus egy típus vagy" de nem tudom szereti-e :S
2010. jún. 16. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
én erre annyit tudok mondani , amelyik csaj nem szereti a romantikus pasikat az nem is érdemli meg ! ezzel azt akarom mondani, hogy majd 8-9 év együttélés vagy házasság után ( és közben sem ) kapsz egy csöpp romantikát sem akkor majd HIÁNYOZNA
2010. jún. 16. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:

21:37 vagyok , de vmit félre nyomtam :(

szóval a lényeg az én párom romantikus és mindig meg tud lepni, le tud venni a lábamról 8 év együttlét után is és mindig is ilyen volt , 3 éve vagyunk házasok és minden évben megkéri a kezem amire soha nem számítok és mindig meglep nagyon vele ! Tudja igaz már ennyi idő után mit szeretek és nem érzem soha túlzásnak !

úgyhogy nyugi, szerintem a legtöbb lány szereti !

nekem volt olyan pasim akibe egy csöpp romantika sem szorult és szerintem az sokkal rosszabb !

26/L

2010. jún. 16. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Üdv!

A mi korunkban az ilyet nem értékelik...ez van.

A lányoknak az extrém,életvidám,'rosszfiú' típusok tetszenek manapság leginkább.Az a baj,hogy felszínesek.Nem mernek a felszín alá nézni...persze aztán jön a nyavajgás,hogy 2-3 hónap után otthagyta a pasija.

Sajnálom..2 dolgot tehetsz.

Vagy küzdesz addig,amíg bele nem rohadsz,és jó sok pénzt beleölsz a lányok udvarlásába,

vagy feladod és vársz...20-on túl ,amikor már a családalapítás lesz a lényeg,akkor leszel kapós portéka.

Addig...türelem,és részvétem :S

f/16

2010. jún. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!