Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el! Kit tekintetek csúnyának/átlagosnak?
Nem értem ezeket a kategorizálásokat.
Küldenél nekem képet is egy csúnya, egy átlagos és egy álomnőről/férfiról?
Ezek szerint név nélkül se bírnak. Lehet akkor szimplán a kommentjeid tartalma, stílusa a gond.
Mondjuk engem is lepontoztak mikor kiemeltem hogy szubjektív véleményem csak a linkelt képek a nőkről. Valaki esetleg magára ismert a csúnya nők között.
Az én szubjektív véleményem is lepontozták. :D (Én nő vagyok amúgy, nem mintha számítana, mindkét nemről tettem képet.)
Mi az ami nem tetszik a válaszomban? Ahol szubjektív véleményt kérnek, ott számítani lehet olyan válaszra, ami neked épp nem tetszik. Ettől még nem lesz kevésbé hasznos.
A szépség egy annyira szubjektív kategória, hogy max. a szélső értékek tekintetében lehet valamiféle konszenzust kialakítani, de azok közül is inkább a skála negatív pólusán.
Véleményem szerint a korábban linkelt, csúnyának mondott nők között is van olyan, akiből kis odafigyeléssel és némi átalakítással (haj, smink, szemüveg stb.) simán lehetne átlagos, de akár átlag fölötti nőt kialakítani. Ugyanígy az átlagosok között is van olyan, akiből simán lehetne kategóriákkal jobb nőt kihozni.
Egy dolgot azonban mindenki elfelejt: amikor képről ítélünk meg valakit, akkor tisztán külső, fizikai tulajdonságai alapján alkotunk róla a véleményt. A szépség azonban nem csak abból áll, hogy pl. milyen egy ember orra, van-e szeplője, hány kiló, milyen hosszú a haja stb., hanem annak integráns része a személyisége is. Ennélfogva egy külsőségeiben átlagosnak vagy urambocsá' csúnyának tartott lány is rendelkezhet olyan kisugárzással, ami mások számára a tökéletességet jelenti.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a tökéletesség alatt mégis mit értünk? Mert ha csak fizikai tökéletességről beszélünk, akkor az egész nem szól másról, mint a szexuális vonzalomról, az meg mint tudjuk, adott esetben elég illékony tud lenni.
@13: A válaszok hasznossága helyett már régen be kellett volna vezetni ezen az oldalon az egyetértési arányt. Tehát ne azt ítéljék meg %-an, hogy egy kérdés mennyire hasznos, hanem hogy az értékelő válaszolók közül hány % értett vele egyet. Ez szerintem sokkal korrektebb és reálisabb eredményeket hozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!