Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő is megkérheti egy férfi kezét?
"szimplán a nők sokkal hamarabb jutnak el arra a szintre, hogy el tudjanak köteleződni"
Meg a válás kezdeményezéséig is...
avagy ha a házasságot csak a férfiak kezdeményezhetik (egyesek szerint...), akkor a válást miért nem?
14
Az jó.Mert én meg most döntöttem el ha valaha megnősülök csak olyan nőt veszek el aki megkér!
"Én nagyon megalázónak érezném, ha nekem kellene egy férfi kezét megkérnem."
Sok férfi meg azt érzi megalázónak, hogy ő menjen mindig házhoz az elutasításért. Akkor velük legalább kvittek vagytok!
Tradicionálisan ez a férfi szerepkörbe tartozik.
Ennek ellenére megkérheti a nő is a férfi kezét és ténylegesen egyre gyakrabban meg is történik. Persze csak ott elfogadott ez, ahol az EGYENLŐ BÁNÁSMÓD oda-vissza kölcsönösen működik, valódi jelentése és értéke van.
Ezt jelentené a valódi egyenlő bánásmód.
Ez természetesen NEM azt jelenti, hogy akkor így is KELL, hanem csak azt, hogy így is LEHET - és nincs benne semmi kivetnivaló, rájuk tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!