Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők oda vannak a boltban vagy a telephelyen dolgozó biztonsági őrökért is?
Figyelt kérdés
Tény, hogy a nők imádják az egyenruhát, bárki hordja oda vannak érte. A fiatal jóképű OKJ-és biztonsági őrökért is? Például szeretik, ha egy boltba megvannak lesve, vagy idegesíti őket? Láttam egy filmet, ahol éjszakai műszakba a telep őr csókolózott egy csinos nővel. A valóságban is előfordul az ilyen szitu?2018. jún. 15. 15:38
11/11 anonim válasza:
Szerződéses katonaként nem vágom, mért lenne egy mezei biztonsági őrnek akkora megbecsülése,nem a ruha teszi az embert, ahogy minket se. Egy 100+kilós 50 éves pali, nem lesz vonzóbb csak mert egyenruhát hord.Kisgyerekként én is megbámultam,csodálattal tekintettem minden egyenruhásra,de ezek közé valahogy a biztonsági őr nem tartozott, se a buliba lévő kidobó fiú.Ott vannak pl a polgárőrök,némelyik elég nagy kommandósnak képzeli magát, még se vannak oda értük a nők. Ez egy hülye sztereotípia.A másik kérdésedre pedig,nem hiszem, hogy annyira szeretik ha megvannak bámúlva, mikor egyenruhában megyek haza,nekem legalábbis olykor már frusztráló az a sok a tekintet, szerintem egy idő után ők is így vannak vele.Férle értés ne essék, nem nézzem le a biztonsági őröket,csak nem úgy van ez mint a filmekben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!