Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiaktól vélemények? 👇
Meg fogsz lepődni: a 40-es férfiak sem egyformák, ahogy a többi életkorban sem.
És akkor most mi lesz?
25 évesen legyen olyan alkata, mint egy 25 éves fiatal nőnek. Tehát nem várom, hogy 42 kiló legyen, mint egy kamaszlány, de azért ne úgy nézzen már ki, mint egy 50 éves konyhás néni.
Mivel elsősorban szexet tudok elképzelni, és a 40 éves tapasztalt nőkkel fogom összehasonlítani, ezért eléggé maximalista vagyok ilyen téren. Nem azt várom, hogy torokra tudjon küldeni egy 40 centis cukkinit, vagy hogy szárazon is becsússzon popiba.
A túlzott nedvesedés addig jó, amíg tényleg az élvezet okozta. Sajnos volt hozzá szerencsém, hogy az illat alapján biztosra vehettem, hogy minimum egy kis hüvelygomba is hozzájárul. Nem vagyok nőgyógyász, de pár p.át láttam már. Ezt kösz, de kihagyom.
legyen vonzó és nőies kisugárzású
szeretem, ha borotvált
izgat a sok nedvesség
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!