Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nők válaszát várom. Ti tízes skálán mennyit adnátok magatoknak? 1. Külső,2. Belső.3. Mivel vagytok a legelégedettebbek és 4. Mivel a legkevésbé önmagatokban? Kört is légyszi.
1: 10/6
2: 10/ 8
3: a fenekemmel
4: az eletemmel
21L
Külső: 6-7/10, nem vagyok túlzottan szép de egyáltalán nem vagyok csúnya. A hasamból fogyni kell kicsit, az arcom meg olyan amilyen. Nem sminkelek.
Belső: 7/10, inkább több a jó tulajdonságom de van egy pár rossz is, közel sem vagyok tökéletes.
Legelégedettebb: empatikus vagyok, jó hallgatóság, jó a kreatív problémamegoldásom, jól kijövök a gyerekekkel, türelmes vagyok és általában tanulok a hibáimból.
Legelégedetlenebb: nem vagyok elég kitartó, nem tudok örülni a sikereimnek eléggé ("nem tettem bele 100%-ot, nem érdemlem meg" stb), kapcsolatban inkább a másik érdekeit nézem és ezért sajnos könnyű engem kihasználni (de ezen már rajta vagyok).
22N
1. 8/10
2. 7/10
3. az életemmel, bár még vannak területek amivel nem vagyok megelégedve, pl. jelenlegi munkahely, de hiszek benne,hogy egyszer minden ideális lesz mert igazából nem sok hiányzik.
4. a legkevésbé a kommunikációs képességemmel vagyok elégedett, mert igazából egy szelet kenyér is jobban kommunikál nálam..
1. 10/7
2. 10/8
3. Képes vagyok meglátni a világban a szépséget és a harmóniát. Szeretem, hogy el tudok mélyedni dolgokban.
4. Sok félelem van bennem, de igyekszem ezeket leküzdeni. Lelki zárkózottság, főleg, ha valaki megbánt.
30
Külső 10/7
Belső 10/9
Kék szemmemel vagyok a legelégedettebb
Legkevésbé a lábaimmal lehetnének hosszabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!