Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kezdenétek egy burkoló sráccal?
Figyelt kérdés
Lakásokat burkol főleg, szereti a szakmáját, olyan átlagosan keres vele, szépen megél belőle egyedül.
F/27
2018. jún. 12. 04:42
11/19 anonim válasza:
Most akkor programozó, mosogató vagy burkoló vagy? Vagy minden személyiségednek más a szakmája?
12/19 anonim válasza:
Szóval, mivel kijelentettem, hogy nem jönnék össze olyannal, aki külsőre nem vonzó, és lesz..rom hogy gazdag-e az illető vagy sem, ezért én nem becsülöm a pénzt és kijelentetted hogy akkor én szeretek putriban élni. :D
De ha azt mondtam volna, hogy legyenek milliói és kit érdekel, hogy hogy néz ki, akkor meg egy anyagias r..bnc vagyok. :D
F..ck logic. :D
Össze-vissza beszélsz itt. Mit szívtál? :D
13/19 anonim válasza:
Balázska húzzál el a kamujaiddal
14/19 A legrosszindulatúbb válasza:
A C++ fejlesztő átalakult burkolóvá. Igazi transformer.
15/19 anonim válasza:
#12 senki nem mondta h ribi vagy ez mar a te sajat elmebajod
16/19 anonim válasza:
Burkoltan önbizalomhiányos a burkoló 😀😀😀???
18/19 anonim válasza:
Szerintem ha normális felfogású vagy, igényes a megjelenésedre, akkor mi lenne a baj? Elöbb kezdenék egy burkolóval, mint egy egyetemistával... :)
A párom gyári munkás, de nagyon ott van a toppon, mind kívül,belül. Értelmes ember.
19/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna, egy munkás is lehet nagyon becsületes, sőt, a zömük sokkal becsületesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!