Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok képet a számotokra leginkább vonzónak és szexinek tartott alakról?
Wow, nem erre számítottam. :D
Nekem nőben Katie Corio a best, mert nekem is hasonlóak az arányaim és ebből az alakból ez a nő kihozta, amit ki lehetett hozni (bár én csak annyira vagyok izmos, mint ő a rosszabb napjain):
A legszexibb férfi test pedig valami ilyesmi számomra:
[link] (előtte és utána is tetszik)
Ha le kéne rajzolnom a tökéletest, akkor ilyesmit rajzolnék: [link]
De láttam már ettől eltérőeket, amikben szintén nem találtam hibát, és úgy le voltam nyűgözve, hogy tökéletesnek mondtam.
És ugye ez az ideális eset, nem a való életre értendő, hogy csak ilyenekkel állnék szóba.
26/F
#15: A válaszok közt. Ha kiülök valahova, akkor látok olyan alkatú lányokat, mint Ariel Winter és volt 2 olyan alkatú barátnőm.
De, még a belinkelt magas, vékony lányokat is rendszeresen látom. Az izmos srácokat is, én is kondizom.
15: Szerintem is naponta lehet látni ilyen embereket az utcán :)
Talán a két testépítő hölgy nem szokványos, de a srácok és a többi lány abszolút.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!