Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köt annyira a munkád, hogy ha összejönnél valakivel nem tudnád otthagyni érte és az együttlakásért?
Ez attól függ, hogy hova kellene költözni miatta. Faluba-kisvárosba nem költöznék a legnagyobb szerelem miatt sem, mert nem érzem ott jól magam.
Két kisvárost szeretek, a szülővárosomat és sopront. Egyébként igazából csak budapesten tudom elképzelni magam, de talán egy nagyvárosba belemennék (Győr - Debrecen - Szeged...)
A munkám nem, de az egyetem igen. Pár évig még biztos nem lesz együttlakásra alkalmas keresetem és minden hétköznap be kell mennem.
Értelemszerűen olyan párt keresek, aki ezt el tudja viselni és nem akar velem összebútorozni, hanem jó neki, ha csak 2-3 naponta találkozunk.
Másnál csak úgy lakok, ha tudom fizetni a magam részét és ha olyanok a feltételek... Nekem most sem a fizetés, sem a költözés nem megoldható, annyi a cuccom meg az egész akkora macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!