Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Zavarna, ha a férfinak akivel ismerkedtek a bal akarja hiányozna?
Lehet, hogy születése után történt, de ha már a pasik úgy vannak kódolva ösztönösen, hogy minél több nőt termékenyítsenek meg, akkor miért sértődnek meg azon, mikor a nők meg úgy vannak kódolva, hogy a legtökéletesebbet találják meg utódnemzéshez. A férfiak a mennyiségre, a nők a minőségre mennek ösztönösen.
A kérdésre is válaszolva: amennyiben megfog külsőleg belsőleg, én el tudnám fogadni.
Szerintem attól nem lesz valaki "jobb", hogy eggyel több karja van.:D
Ez olyasmi, amit eleinte tart szokatlannak az ember, aztán egy idő után természetessé válik. Még csak nem is arról van szó, hogy képtelen lenne ellátni magát. Nekem ennyi önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy kikosarazzam a másikat, de tény, hogy direkt párkeresési célzattal ismerkedni nem szoktam, szóval mire eljutnánk odáig, hogy ez egyáltalán téma legyen, addigra valószínűleg megszeretném. De úgy látom, azok vannak kisebbségben, akik hozzám hasonlóan gondolják.
Kolléganőm élete nagy szerelme fél lábú. Legalább 25 éve bele van zúgva a hapiba, 10 éven át csak vágyakoztak, mert mindketten házasok voltak, aztán a férfi felesége meghalt, a kolléganőm elvált, de egy hülyeség miatt szakítottak. 15 év alatt nem tudta kiheverni, pedig csinos nő, az elmúlt 15 évben vagy 3-an megkérték a kezét, állandóan legyeskedik valaki körülötte, aztán most végre felkereste őt a fél lábú nagy Ő és összejöttek. Teljesen odáig van a hapiért.
Engem szerintem zavarna, de a fene se tudja, ha visszagondolok a szerelmeimre, mindnek volt egy olyan kisugárzása, aminek semmi köze a végtagokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!