Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönnek a chopperes, bőrdzsekis srácok? (Mármint maga a stílus)
Persze sok kamu :D(Előre is bocsi hogy fiúként ideírok de nem szeretem az álszent válaszokat...)
Nem tetszik mi de 1. Amikor a feneke alá tolják a csajok 99% százaléka orgazmus közeli állapotban van 1 V2 vagy V4 chopper-től a másik dolog 2. hogy bezzeg ha (a társaságomból adódóan tudom mivel motoros vagyok) elhúz pár Suzuki,Yamaha,Kawasaki a szemetek előtt egyből forogtok ... vicc :D, és igen bőr dzsekis chopperes bajtársak nélkül nem néznétek a GSX-R Bőrcuccos embereket sem .... ennyit erről aki nem-et ír az vagy soha nem ült, látott igazi motort vagy rossz emlék fűzi hozzájuk(bár kétlem) (egyébként sztem a bőrdzsekis srácok alatt nem az 50 éves vállalatvezető szakállas embert kell érteni.... de hát ez a kép ragadt meg.(fogadni merek)) Nos azt hiszem kifejtettem lehet oltani
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!