Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb 2 hónapja szemèlyesen nem találkoztam de fb beszèlünk de csak akkor ha èn ráìrok. Èn kèrdezek Ő válaszol ( ritkán kèrdez) De bő hosszú válaszokat ad ha èrdekli tèma. Mondtam már hogy találkozunk kb. 4-szer próbáltam meg de mindig dolga volt. Azt nem èrtem hogy mèrt ìr vissza mèrt nem tilt le vagy küld el a francba ha nem èrdeklem. Meg kèrdztem hogy nem-e zavarja hogy ìrok Neki azt mondta hogy nem. Foglalkozak mèg vele vagy hagyjam bèkèn?2018. jún. 5. 08:46
1/5 anonim válasza:
Nem tilt le, meg nem bunkó, mert mint mondta, nem zavarja, ha írsz. De ettől ne várj csodát, ha már négyszer visszautasította a találkozást, akkor nyilvánvalóan nem akar tőled semmit. Ez sehová sem fut ki,es neked lesz rossz, mert te többet szeretnél. Nőként, fordított esetben nem írnék neki többet, nem szeretem az egyoldalúságot.
2/5 anonim válasza:
Úgy tűnik ő nem akar tőled semmit se. Ergo felesleges köröket futsz. Keress olyan lányt, aki szintén érdeklődik irántad.
3/5 anonim válasza:
Elég egyoldalúnak tűnik az érdeklődés. Persze, nem zavarja, ha írsz neki, válaszol is, de ha mar 4- szer "kibújt" a talalkozás alól, akkor aligha akar ennél többet.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt dolgom ilyennel. Azt várja, hogy begurulj és kifakadj, hogy ő sosem ér rá találkozni, szóval nem is akar. Na akkor fogja azt válaszolni, hogy ő amúgy akart volna, de egy ilyen kirohanás után elment a kedve. Csak hogy még te érezd magad szarul a végén.
5/5 anonim válasza:
Ha ennyi idő után csupán ennyi történt, akkor az azt jelenti, hogy max jó vagy neki "oldalkocsinak". Hagyjd nyugodtan egy ideig, aztán ha akar valamit, akkor úgyis ő fog kezdeményezni... Ha pedig nem kezdeményez, akkor kuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!