Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik az anyagiakra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik az anyagiakra fogják, hogy nem szülnek gyereket, valóban szülnének, ha jobb lenne az anyagi helyzetük?

Figyelt kérdés
Csak azért gondolkodtam el ezen, mert ha ez igaz volna, akkor a gazdagabb országokban nem lenne gond a népességfogyás. Viszont tőlünk nyugatabbra, ahol lényegesen jobban élnek, ott sem születik elég gyerek (még úgy se, hogy a statisztikákat feljavítják a bevándorlók).

2018. jún. 4. 15:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Én is mondtam már, hogy nincs pénzem, mert akinek mondtam, képtelen volt annyi empátiát összekaparni, hogy megértse, minden ember más, és bennem egyszerűen nincs meg a vágy.
2018. jún. 4. 16:25
 12/29 A kérdező kommentje:

"Kérdező, olvasd el az írásom többi részét is, ne ragadj meg ott, hogy biológiai akadály."

Azért arra reagáltam, mert az kapcsolódik a kérdéshez. A világ változik. Ez evidens.

"Én vállalnék egy babát akár most azonnal, ha lenne hol laknunk, és nem függne az életem és a baba élete kizárólagosan az apjától vagy a család jóindulatától. "

Végülis mindig az anyagiaknál lyukadunk ki, hogy az a legfőbb ok, de éppen erről szól a kérdésem, hogy ahol meg ilyen téren sokkal könnyebb az élet, ott sem születik elég gyerek. Valóban több tényezős dolog, de érdekes, hogy egyéni szinten a pénzkérdés az elsődleges ok, míg össztársadalmi szinten mit sem ér, hogy gazdagabb társadalomban él az ember, ott is probléma az elöregedés vagy a népességfogyás.

2018. jún. 4. 16:38
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

De szerinted akinek nincs gyereke, annak MINDNEK az anyagiak miatt nincs? Szerinted tényleg CSAK emiatt van népességfogyás?

+ nem értelek, mutass EGY országot, ahol nem létezik szegénység.

2018. jún. 4. 16:42
 14/29 A kérdező kommentje:

"De szerinted akinek nincs gyereke, annak MINDNEK az anyagiak miatt nincs? "

Nem.Hogy kapcsolódik ez logikailag a kérdéshez?

"Szerinted tényleg CSAK emiatt van népességfogyás?"

Nem.Ezt se értem, hogy kapcsolódik a kérdéshez?

"+ nem értelek, mutass EGY országot, ahol nem létezik szegénység."

Mit értesz szegénység alatt? Hogy kapcsolódik ez is a kérdéshez? Nincs ilyen ország.

2018. jún. 4. 16:53
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Szóval egyetértünk, hogy vannak, akiknek más miatt nincs gyerekük.

Akkor miért akarod a népességfogyást rákenni azokra, akik pénzügyi okokból nem vállalnak gyereket? :D

Ha meg belátod, hogy minden országban van szegénység, akkor miért jössz azzal, hogy fejlettebb országokban sincs elég gyerek?

Wtf? :D

2018. jún. 4. 16:57
 16/29 A kérdező kommentje:

"Szóval egyetértünk, hogy vannak, akiknek más miatt nincs gyerekük."

Ha eddig nem lett volna egyértelmű..

"Akkor miért akarod a népességfogyást rákenni azokra, akik pénzügyi okokból nem vállalnak gyereket?"

Én? Hol?

"Ha meg belátod, hogy minden országban van szegénység, akkor miért jössz azzal, hogy fejlettebb országokban sincs elég gyerek?"

Ne haragudj, de a mondataid között megint nincs összefüggés,logika. Azért jövök azzal, hogy a fejlettebb országokban sincs elég gyerek, mert ez tény. A legfőbb oknak pedig általában a rossz anyagi körülményeket hozzák fel (éppenséggel ennél a kérdésnél is). Ugyanakkor ebből az következne, hogy ahol jobbak a körülmények ott ismeretlen fogalom lenne a népességfogyás, a társadalom elöregedése, viszont a gyakorlatban nem így van. Ezt amúgy leírtam a kérdés alatt is.

2018. jún. 4. 17:06
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
És ha egyénekre lebontod, ez már nem igaz? A szomszédnak nincs gyereke, mert nincs pénze. Nekem van pénzem, mégsem kell gyerek.
2018. jún. 4. 17:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, én abba a táborba tartozom, aki valóban szeretne gyereket, férjemmel együtt, de amíg az öregecske házat (aminek 20 évig fizetjük majd a hitelét) nem tudjuk felújítani, legalább szigetelés/nyílászárók/fűtés-szinten, h telente ne bhasszunk ki 110ezret fűtésre úgy, hogy csak egy szobát fűtünk, a fürdő+a konyha folyton penészedik, stb..., addig hiába szeretnénk gyereket, nem vagyunk totál hülyék, h meg is csináljuk... :(
2018. jún. 4. 17:19
 19/29 anonim ***** válasza:
62%

Te drogozol, trollkodsz, vagy tényleg ennyire buta vagy? Édesistenem, most komolyan gondolkozok, hogy hogy fogalmazzak, hogy megértsd....

"ha ez igaz volna, akkor a gazdagabb országokban nem lenne gond a népességfogyás" <- ezt te írtad.

Elismerted, hogy a gazdagabb országokban is van szegény réteg, ergo ha az állítás igaz ("azért nem szülök, mert nincs pénzem"), akkor továbbra is ott tartunk, hogy x nő azért nem szül, mert nincs mire.

Plusz ezzel a fenti állítással lényegében kijelented, hogy a népességfogyás azokon múlik, akiknek nincs pénzük. Elárulom, ha pl idehaza mindenki kőgazdag lenne, akkor is fogyna a társadalom, mert EMELLETT még van ezer más ok is, ami miatt valakinek nincs gyereke.

2018. jún. 4. 17:21
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sehogy sem kene gyerek, ha milliomos lennek akkor meg foleg,mert inkabb bejarnam a vilagot :)
2018. jún. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!