Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a távkapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Akkor nemtud ott lenni melletted az a lány vagy a fiú akit szeretsz így mi értelme van a távkapcsolatnak?

Nekem is volt, de már bánom 16/F

2010. jún. 15. 22:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyjából semmi... De még mindig jobb, mint lemondani arról, akit szeretsz. Az már más kérdés, ha neki nem vagy elég fontos, hogy kibírja...
2010. jún. 15. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Karizom erosito.
2010. jún. 15. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:

4 hónapja tart a távkapcsolatom, 230 km-re élek a szerelmemtől :) igaz, nem lehetek vele minden nap, ami nagyon sz@r. (napi szinten msn vagy teló!) de egyszerűen szeretem őt, ő is engem, és megéri a sok vonatjegyre áldozott pénz, a hosszú vonatutak, mert egyetlen mosolyáért vagy édes szaváért képes lennék az életemet feláldozni :)

a távkapcsolatnak akkor van értelme, ha tényleg szeretitek egymást, és olyan erősek az érzéseitek, hogy kibirjátok azt a fájdalmas időszakot, amikor nem lehettek együtt, és ilyenkor sosem kísért meg a hűtlenség, vagy hasonló :)

én szeretem a barátom, és soha sem mondanék le róla, csak azért, mert messze lakik.

15/L

2010. jún. 16. 00:35
 14/18 anonim ***** válasza:
távkapcsolat az csak egy játék,nekem is volt, minden nap szija drágám stb stb :D
2010. jún. 16. 01:16
 15/18 anonim ***** válasza:

16 évesen a helyedben nem mennék bele egy távkapcsolatba.Ez az az időszaka az életednek,amikor ismerkedni kell,bulizni,kiélni magad stb.Ha lekötöd magad egy olyan ember mellett,aki nincs is veled,akkor nem lesznek tapasztalatok,amit később nagyon fogsz bánni.

Én most 30 éves vagyok,a férjem külföldön dolgozik 2 éve,így tudom,hogy milyen így élni.Nagyon szeretem,és már szerencsére csak 1 hónapig áll fenn ez a helyzet,de nagyon rossz,mert nagyon hiányzik,és örülök,hogy fiatalabb koromban nem volt ebben részem.Most volt értelme (kifizettük a lakásunkat,nincs tartozásunk),de 16 évesen hülyeség ezt csinálni.

2010. jún. 16. 07:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, én is ezt csináltam 16 évesen, sőt most is ezt csinálom. És ahogy már írtam van előnye is. Egyébként pedig lehet így is élni, szórakozni. Együtt amikor együtt vagytok, vagy külön-külön is. Ha megvan a kölcsönös bizalom.

18/L

2010. jún. 16. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
összejöttök, néha dugtok és nem pofázik bele a dolgaidba
2010. jún. 16. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:
14:15 Az egy másik fogalom: laza/alkalmi kapcsolat. Azért egy komoly távkapcsiban nem így megy ez. De előny, hogy nem untjátok meg egymást, nem kell mindig jól kinézni.
2010. jún. 16. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!