Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szerettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szerettek a csúnya fiúkon, akiknek a nyakára jártok beszélgetni?

Figyelt kérdés

Mondok pár példát:

A gondnok srác a házban kancsal, kantáros gatyában van mindig. Állandóan a házból valami jó csaj áll mellette, és röhörésznek valamin.

Munkahelyemen van egy srác, igen dagi, még mellei is vannak, állandóan csini, sovány csajok magyaráznak neki ezerrel.

Ahova teniszezni járok van egy portás srác, kopaszodik, vézna, nem helyes pasi. Ezek a legfullosabb fitnessz csajok állnak ott és beszélgetnek vele.

Moziba múltkor láttam az egyik eladó gyereket, ott körbeállta 3 fullos szözi, toppos testű munkatársa, lökdösték, poénkodtak vele. A srác alacsonyabb volt a csajoknál, és pocakos ráadásul.

Én nekem sokszor csak köszönnek, vagy mondanak 2 szót és ilyen "cringe" fejjel továbbsietnek, nem jönnek oda spanolni, pedig örülnék neki.

Nyomulnom kell sokáig, hogy megnyiljanak, nyugodtak legyenek a környezetemben. Nem gondolom magam csúnyának, volt már több barátnőm.

Tudom, hogy lehet csak lelki szemeteskosarak ezek a srácok, kapcsolatot, szexet sosem kapnak, maximum szánalom szexet, de akkor is... A kedves személyiségük? Jó nőnek érzik magukat mellettük? Csak kell valaki, aki végighallgatja őket csillogó szemekkel, egonövelés céljából?

#fiú #szép #csúnya #beszélgetnés
2018. jún. 3. 16:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Szimplán jót lehet velük beszélgetni?
2018. jún. 3. 16:11
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Haver szerintem fenthordod az orodat es ez meglatszik rajtad. Nem mondom hogy legyel mostantol a kedvesseg minta kepe , de probalj lazabb lenni , vedd le a gyeplot nem muszaly neked a fckboyt jatszani. Ha sikerul atlagos szintre tenned a szemelyisegedet es kis vigyort csalaz a pofadra majd akkor fordul a kocka.
2018. jún. 3. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Úúúúúúristen, előjöttek a pincelakók. Miért csinálsz olyan nagy ügyet abból, hogy 2 ember beszélget? Mi bajod?

Miért kellene hozzád odamenniük beszélgetni? Tudsz egyáltalán szocializálodni? Vagy várod, hogy kihúzzák belőled harapófogóval? Talán erőlködniük kéne veled, ha neked éppenséggel nem megy a pajtizás?

Szerintem nem azért beszélgetnek ezekkel a fiúkkal mert rondák, hanem mert ők legalább tudnak beszélgetni, szórakoztatóak, barátságosak lehetnek. Ha te nem vagy ilyen, akkor ne várd már, hogy a kinézeted miatt akarjanak veed beszélgetni. Borzasztó felületes lehetsz.

2018. jún. 3. 16:22
 4/16 A kérdező kommentje:

"előjöttek a pincelakók"

Akkor bújhatsz is vissza.

2018. jún. 3. 16:25
 5/16 anonim ***** válasza:
4%
Jól esik nekik, hogy epekednek értük.
2018. jún. 3. 16:25
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem te tipikusan az a +180-as, magát alfahímnek képzelő tuti csávó lehetsz, aki a gyengeségét kétségbeesetten próbálja leplezni és a domináns menőcsávó szerepében szeretne tetszelegni, miközben nem veszed észre magadon, hogy ez a "dominancia" tulajdonképpen erőltetett feszengés, egy érzelmet nem lehet az arcodról leolvasni és azt hiszed mindent meg lehet kapni +180 centivel, 90-100 kiló izommal és férfias macsó arccal. Az említett palik biztos, hogy nem lesznek ezeknek a tuti csajoknak a pasijai, de ők biztosan meg merik szólítani a lányokat halálnyugalommal, feszengés nélkül és fogadni merek arra, hogy érdekesebb személyiségek, mint némelyik 185 centis Steven Segal ábrázatú "alfahím", akinek egyből az jut az eszébe, hogy xy csaj hogyan és mikor lehetne megdugni és ebből adódóan egy csajjal történő beszélgetése kimerül az egonövelésben meg a farokméregetésben.
2018. jún. 3. 16:32
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen, 180 centi felett, vagyok, látom a testmagasságra nagyon rá vannak állva az itteni userek :DDD

A testépítéshez sem sok közöd van, 180 centi körüli pasinak 90-100 kiló már undorító, szétkoxolt forma, egyik csajnak sem jön be. 75-80 körüli szálkás, izmos forma tökéletesen elég.

Nem vagyok ez az erőltetett alfahím, és kedves, gyengéd is tudok lenni, szóval ez nem jött be.

Hozzám is nyugodtan odajöhetne a csinos barna hajú lány a házból vagy a csinos szőke lány az edzőteremből, nem fogom megdugni, majd kitörölni a számát.

Undorítóak az előítéletes emberek.

2018. jún. 3. 16:38
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Te beszelsz előíteletről mikor azt hiszed azért beszélgetnek a csajok csúnya pasikkal hogy az egójukat növeljék?
2018. jún. 3. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Egotuning, jól esik a csajoknak az epekedés, és a csajok se feszengenek, hiszen a pasik ún "haszontalan jószág"-ok, nem kell előadni magukat nekik milyen jócsajok, lazulhatnak velük, érzelmi szemeteskukának használhatják.
2018. jún. 3. 17:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Azok a srácok biztos aranyosak velük, és emiatt jól érzik magukat a csajok. A nők nemcsak látványra mennek, hanem azt is megérzik ha valaki jó ember. Szimpátiából vannak velük. Lehet h ezt a srác félreérti.Sok pasi nem is áll szóba olyan nővel aki nem tetszik neki, nehogy a nő akarjon tőle valamit, és akkor kényelmetlen a lerázás. Levegőnek nézik azokat a csajokat akiket nem tudnak elképzelni szexben,még haverként se dumálgatnak vele.
2018. jún. 3. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!