Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szerettek a csúnya fiúkon, akiknek a nyakára jártok beszélgetni?
Mondok pár példát:
A gondnok srác a házban kancsal, kantáros gatyában van mindig. Állandóan a házból valami jó csaj áll mellette, és röhörésznek valamin.
Munkahelyemen van egy srác, igen dagi, még mellei is vannak, állandóan csini, sovány csajok magyaráznak neki ezerrel.
Ahova teniszezni járok van egy portás srác, kopaszodik, vézna, nem helyes pasi. Ezek a legfullosabb fitnessz csajok állnak ott és beszélgetnek vele.
Moziba múltkor láttam az egyik eladó gyereket, ott körbeállta 3 fullos szözi, toppos testű munkatársa, lökdösték, poénkodtak vele. A srác alacsonyabb volt a csajoknál, és pocakos ráadásul.
Én nekem sokszor csak köszönnek, vagy mondanak 2 szót és ilyen "cringe" fejjel továbbsietnek, nem jönnek oda spanolni, pedig örülnék neki.
Nyomulnom kell sokáig, hogy megnyiljanak, nyugodtak legyenek a környezetemben. Nem gondolom magam csúnyának, volt már több barátnőm.
Tudom, hogy lehet csak lelki szemeteskosarak ezek a srácok, kapcsolatot, szexet sosem kapnak, maximum szánalom szexet, de akkor is... A kedves személyiségük? Jó nőnek érzik magukat mellettük? Csak kell valaki, aki végighallgatja őket csillogó szemekkel, egonövelés céljából?
Úúúúúúristen, előjöttek a pincelakók. Miért csinálsz olyan nagy ügyet abból, hogy 2 ember beszélget? Mi bajod?
Miért kellene hozzád odamenniük beszélgetni? Tudsz egyáltalán szocializálodni? Vagy várod, hogy kihúzzák belőled harapófogóval? Talán erőlködniük kéne veled, ha neked éppenséggel nem megy a pajtizás?
Szerintem nem azért beszélgetnek ezekkel a fiúkkal mert rondák, hanem mert ők legalább tudnak beszélgetni, szórakoztatóak, barátságosak lehetnek. Ha te nem vagy ilyen, akkor ne várd már, hogy a kinézeted miatt akarjanak veed beszélgetni. Borzasztó felületes lehetsz.
"előjöttek a pincelakók"
Akkor bújhatsz is vissza.
Igen, 180 centi felett, vagyok, látom a testmagasságra nagyon rá vannak állva az itteni userek :DDD
A testépítéshez sem sok közöd van, 180 centi körüli pasinak 90-100 kiló már undorító, szétkoxolt forma, egyik csajnak sem jön be. 75-80 körüli szálkás, izmos forma tökéletesen elég.
Nem vagyok ez az erőltetett alfahím, és kedves, gyengéd is tudok lenni, szóval ez nem jött be.
Hozzám is nyugodtan odajöhetne a csinos barna hajú lány a házból vagy a csinos szőke lány az edzőteremből, nem fogom megdugni, majd kitörölni a számát.
Undorítóak az előítéletes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!