Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök neki szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Többször találkoztunk már.elég régóta tetszik,de mostanában többször találkozunk beszélgetünk.

Első találkozás során át ölelt adott puszit. Nagyon sokat beszéltünk Messengeren. Mindig ő hozta fel, hogy eljön hozzám, találkozzunk ahol tök normális volt.ezután folyamatosan 2 értelmű mondatokat irt,ami a szexre utal.előtte is voltak ilyen kis csipkelődős mondatok oda-vissza,de ha találkoztunk, akkor meg teljesen normális dolgokról tudtunk ilyenek nélkül beszélgetni. Utolsó pár alkalommal eléggé bele melegedett fogdosott simogatott.beszoritott a falhoz meg akart csókolni.nem engedtem neki.

Nagyon bejön de ez nekem kicsit sok volt. Úgy érzem csak arra kellenék neki...

Nem vagyunk kapcsolatban, én bíztam benne kialakulhat esetleg valami komolyabb.

2018. jún. 3. 06:54
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Szexet akar. Ha szerencséd van, egy alkalom után megszabadulsz tőle. Ha peched van, még egyszer-kétszer meg fog próbálni rád járni.
2018. jún. 3. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Többször találkoztatok, tetszel neki, neked is bejön ő, és erre ő hozzád ért, és meg akart csókolni... a szemét!
2018. jún. 3. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Hülye xD

31/f

2018. jún. 3. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy neked ez "túl gyors". Ha elfogadja és visszavesz, akkor talan nem csak szexet akar.
2018. jún. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!