Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanazzal a pasival/lánnyal elő csók és szüzesség elvesztése. Mi a véleményed erről?
De, a ragaszkodás több..
Még mennyire...
(Tapasztalat...)
Hidd el, hogy nálam is tapasztalat. Egy hete hagyott el a barátnőm, pedig vele volt az első ( mindenben ). Szval, ja ez is emberfüggő.
1.voltam
nekem így volt [ill. hát a csók inkább az első "igazi"]
örültem neki, és most, hogy szakítottunk, annyira nem jó,
ragaszkodás ahha, de később [évek v. évtizedek múlva] még jöhet olyan kapcsolat, ami ugyan már nem lesz az első, de soha nem vered ki a fejedből.
A csók az nem, de a szüzesség elvesztése a jelenlegi párommal történt, és ő az első igazi nagy szerelmem és ő az első olyan barátom, aki tényleg érezteti velem, hogy szeret :) És ő tőlem kapta az első csókot is, és a szüzességét is velem veszettem el :)
17L
Nálunk is így történt.
Aztán szétmentünk, de tényleg nagyon ragaszkodtam hozzá (és ő is hozzám), szóval újra megpróbáltuk... És jött még 1 szakítás. :D
Azóta néha társaságban találkozunk, de már nem érzek semmit, inkább csak egy szép emlékként gondolok a kapcsolatunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!