Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan nőkről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan nőkről, akiknek minden napjuk szerves része, hogy a testükkel foglalkoznak, kirakják, amilyük van, de ha valaki nem bír ellenállni akkor abban kárt tesznek?

Figyelt kérdés

Például felvesznek kis rövidgatyát, miniszoknyát és ha valaki egyszer letapizza őket annak komoly sérülést okoznak és kikérik maguknak.

Itt az oldalon is láttam ilyeneket akik még büszkék is erre és élőben is ismerek ilyet az egyik kolléganőm tökön rúgott ezért egy férfit de úgy, hogy orvoshoz kellett mennie utána.

Szerintetek ez korrekt? Kezdenétek komolyan ilyen nőkkel?

2018. máj. 31. 13:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több beszólást kaptam férfiaktól, amikor "normálisan" fel voltam öltözve, mint amikor csinos/lenge ruhában voltam. Szóval ez egy hülye kifogás a beteges kényszereidre. Nekem is nagyon tetszenek az izmos férfiak, mégse megyek oda letaperolni...
2018. máj. 31. 15:16
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Tehát: adott egy teljesen egészséges fiatal nő, akinek a súlya is normális, és ezáltal vonzó.

És a jókuvaannyát, amiért nincs pajzsmirigy probléma miatt 30 kiló feleslege, nem testi fogyatékos, és nem nagykabàtban mászkál 40 fokban.

Igazad van haver! Én kérek elnézést!

2018. máj. 31. 15:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlenül hülye vagy kérdező.
2018. máj. 31. 15:32
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem a ruhán múlik, hogy valakit "zaklatnak, molesztálnak"-e vagy sem. Idén elkezdtem futni, ehhez az öltözetem futáshoz alkalmas hosszú nadrág, futócipő, póló, övtáska a derekamon vagy tornazsák a hátamon. Hűvös időben pedig hosszú ujjú sportos felső vagy esőkabát, a hajamat pedig lófarokba fogom.

Nem kihívó öltözet, és én sem viselkedem kihívóan. Egyik alkalommal a szokásos kezdő edzésterv szerinti alkalomra sétáltam ki a hozzám közeli (nekem negyed óra gyaloglás) lakótelepi futókörre, és út közben szólt oda egy velem szembe jövő számomra idegen fiatal pasi valami olyat, hogy "szia cica". Nem reagáltam semmit, mentem tovább, de azért nem tetszett a dolog. Mint írtam, nem járok kihívó öltözetben futni, nem viselkedem kihívóan, mert az edzésre figyelek, le is izzadok utána.

2018. máj. 31. 15:43
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
16. vagyok. Képzeld kérdező, ültem a buszon délután suliból hazamenet (18 voltam), konkrétan CSAK ÜLTEM, nem csináltam semmit (egyáltalán nem kihívó pólóban + farmerben voltam), erre elkezdte a lábamat tapizni meg simogatni a mellettem ülő 50+ korú pasi.
2018. máj. 31. 15:47
 26/32 anonim ***** válasza:
93%
Hm ezzel az erővel feltöröm az első nekem tetsző autót az utcán, mert a fenéért hagyják ott és olyan szép, nem bírok ellenállni.
2018. máj. 31. 16:00
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy a kérdező nyilvánvalóan provokálni akart és a pár ezt átélt áldozatba belerúgni. Nem kap nőt, ezért bánt mindenkit annyira elkeseredett.
2018. máj. 31. 16:01
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább az a kérdés, hogy mit gondolok arról az emberről és társairól, aki úgy gondolkozik, mint a kérdező.Azt gondolom, kár, hogy nem lehet az akarata ellenére bezárni egy életre egy elmegyógyintézetbe.
2018. máj. 31. 16:28
 29/32 anonim ***** válasza:
81%

Mai napi szerelésem, egy lábszár közepéig érő nem dekoltált, vállam felét szabadon hagyó ruha volt, magassarkúval. Ugyan nem letapizott az illető, csak annyit kérdezett, hogy mennyire jól tudok szopni?

Viselkedésem pedig, soványmalac vágtában sétáltam ebédért az utcán....

De tapiztak le normál farmer KISCICÁS póló kombóban is, mert olyan hűűű vagyok. Metrón olvastam épp...

Igen hallgatom. Tudom kiba kihívó vagyok, és ti áldozatok vagytok. Nyasgem

2018. máj. 31. 22:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem ez korrekt. A nők 90%a így reagálja le (az okosabb akár rendőrt is hív, hogy jogilag is legyen következménye), és ezek a nők zömében párban élnek, tehát kezdenek velük komolyabban. Ha ott lenne a párjuk egy ilyen helyzetben, lehet a földről se kelne fel a fogdosós beteg ember.

Próbálok csak a kérdésre válaszolni, de én is kérdeznék. Az üzletben is mindent összefogdosol, ami tetszik? Ha éhes vagy, nem tudsz ellenállni, és beleharapsz a kitett áruba? Ha egy ilyen alapvető társadalmi szabályt nem tud betartani egy férfi, hogy nem érintünk meg idegen nőt, akkor vajon a többivel, hogy áll? Félelmetes az ilyen.

2018. jún. 1. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!