Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a barátotok így beszélne veletek?

Figyelt kérdés

"Te egy zsémbes nem mosolygó boszorkány vagy. Nézd meg a barátaidat. Biztos vagyok benne, hogy jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint te. Te egy nagy nulla leszel."

Ezt ma írta. Zaklatott és szomorú vagyok. Nem hiszem, hogy megérdemeltem volna. Mit tegyek? Erre mit lehet válaszolni?

2018. máj. 30. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott, mert ha az ilyesmit sokáig hallgatod, egy idő után azt fogod hinni, hogy megérdemelted. Így nem beszélünk másokkal. Senkivel.

Találjon magának nem-zsémbes, mosolygó boszorkányt jobb tulajdonságokkal, te meg menj bulizni a barátaiddal.

2018. máj. 30. 22:39
 12/12 Fish1 ***** válasza:
100%
Első körben megkérdeztem volna, hogy ismeri -e a mondást, hogy madarat tolláról, embert barátjáról. Második körben megkérdeztem volna, hogy ezt miért írta. Harmadik körben közöltem volna, hogy keressen magának mást, mert az ilyen szöveggel lehúz, erre nem vagyok kíváncsi. Egy kapcsolat egymás építéséről szól, nem egymás sárba tiprásáról. Még ha igaza is van valamelyik dologban, akkor is elő lehet ezt adni értelmes emberhez való módon.
2018. máj. 31. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!