Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém egy csaj, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egy csaj, de pasija van, én úgy csinálok mintha nem tetszene. Miért csinál ilyet egy lány, képes lenne ott hagyni a barátját?

Figyelt kérdés

2018. máj. 29. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
#8 - Ne magadból indulj ki, azért mert neked pár év után már viszket a pinád mert nem bírsz egy faroknál megmaradni az a te bajod, nem mindenki ilyen. Nem is tudom, mintha a nők sikítanák mindig azt, hogy "ne általánosíts!!!!" te mégis ezt teszed.
2018. máj. 30. 00:32
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

#9 #11

Egyszerű vagy, mint a faék.

2018. máj. 30. 02:08
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Hmm. Elgondolkodtató. Az oldalon mindenki áradozik egy csomó kérdésnél arról, hogy ők milyen hű társak és mennyire nem viselik el a megcsalást...

... ehhez képest az összes válasz lepontozva, amely arról szól, hogy ez a helyzet nem jó és gáz, amit a szerelmet hazudó csaj csinál.

... a dolgot normálisnak beállító és a férfiakat ekéző válasz viszont felpontozva.

2018. máj. 30. 02:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát engem előbb ismert mint azt a srácot csak én leléptem egy időre de most megint találkozok mindennap a csajjal
2018. máj. 30. 06:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor hagyja el a barátját, ha te jól behülyíted még :DD Különben meg, ha ló nincs, jó neki a szamár is..mert az legalább van...
2018. máj. 30. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!