Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok az ismerkedést, ha a lány csak a bunkó üzenetem óta reagál csak?
Kinéztem társkeresőn, megtaláltam facebook-on. Írtam egy hosszabb, ismerkedős levelet. Egy hónapig nincs válasz. Folytattam, hogy kérek szépen valami reagálást, mert így azt se tudom, hogy olvasott e. Megint egy hónap, nincs válasz. Akkor megjelölöm, hátha észrevesz... na ennyi idő után elment a türelmem (szerintem türelmes voltam!), úgyhogy leugattam (nem neveztem rbancnak, nem anyáztam, csak megmondtam neki, hogyha erre sem hajlandó, akkor nem is érdemli meg, hogy ismerjen) - na fél napra rá jött a válasz, hogy hú, most felhúztál, de ne itéljem el, de hogy miért nem válaszolt, ne csodálkozzon hogy ilyen reakciót kapott stbstb. Aztán végülis exponencionálisan normalizálódott a beszélgetés, csak... bsszameg, ő nem reagált a normális, aranyos üzeneteimre! Persze egyből benedvesedett, amint átmentem pokrócba! Legszivesebben most még durvábban megirnám neki, hogy nem olyan nőt keresek, aki ekkor reagál csak, és takarodjon.
De ez csak én vagyok. Ti folytatnátok ilyen nővel?
Én a helyedben nem írtam volna 1 hónap nem válaszolás után, pláne nem 2. :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!