Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelenkedtél már nyilvánosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelenkedtél már nyilvánosan?

Figyelt kérdés
Fordult már elő mással is olyan eset amikor ha nem is nyilvános helyen, de több ember előtt volt meztelenül?

2010. jún. 15. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Még pár évvel ezelött nyáron kitaláltuk a barátnömmel, hogy bemegyünk a tengerbe a mélyebb vízbe, és levesszük a fürdöruha felsőt, úgy úszkáltunk meg stb... mikor egy valami felén úszott, nem tudom, hogy mi és mi rögtön rohantunk ki a vízből persze felső nélkül nagyon vicces egyben ciki volt, persze a pasik az incidens után jöttek oda telszámot cserélni...:)
2010. jún. 17. 16:19
 12/22 Fke ***** válasza:

koliban meztelenül jöttem ki a zuhanyzóból és meztelenül főztem kávét

ez már megfelel?

2010. jún. 17. 16:42
 13/22 anonim ***** válasza:
én meg amikor barátnömnél voltam és meztelen mettem le Inni egy pohár ücsit (álló farokal) és faterja meglátot:D hála istenek nem szolt semmit:D
2010. jún. 17. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
utolsó az kemény :DDD én akarok nudizni, tiszta vicces lehet
2010. jún. 17. 17:08
 15/22 anonim válasza:

Félmeztelenül mérleghintáztam egy játszótéren este fogadásból. Semmi extra nincs benne.

23/L

2010. jún. 17. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:

balatonban este, és meg is láttak idegenek....de be voltunk csípve havaerokkal

de am szeretnék máshogy is nyilvánosan, nagyon izgató a gondolat, de nincs hozzá elég bátorságom

20 L

2010. jún. 17. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát én nem, és nem is akarok! Én nem is értem, hgy ez mért ilyen jó a mai fiataloknak...mért jó?

Mert úgyérzitek, hogy ti még ezt is megmeritek tenni?

Vagy valaki árulja már el, hogy mért jó ez annyira?

Am 18L

2010. jún. 17. 18:18
 18/22 anonim ***** válasza:
azért jó, mert felszabadultnak , tehermentesnek érzed magad és jól esik amolyan relax féle:D Szerintem!
2010. jún. 17. 22:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Köszi uccsó a választ:D, de én ezt nem így élném meg..de nem lehet mindenki egyforam ugye...
2010. jún. 18. 16:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Úgy igazán velem sem történt még ilyen, de kipróbálnám. Egyszer régebben két lány látott egyszerre, de akkor is. XD
2011. márc. 29. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!