Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálnak folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálnak folyton lebeszélni arról, hogy egy idősebb férfival elmenjek randizni? 20L

Figyelt kérdés

2018. máj. 24. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Kétszer annyi, mint te.

A nálam 18 évvel idősebb haverom (házas, jóban vagyok a feleségével is) szokta mondogatni, hogy én akár q lánya is lehetnék. Valóban amikor 18 volt, a barátnője terhes volt csak nem tartották meg. Szóval még apád is lehetne.

Oké, egy randi oké. Utána? Együtt vagytok. Elvesz. Mi lesz 30 év múlva? Te fiatalos 50 éves ő pedig már 70 éves papi.

Nyilván vonzó és érett férfi közeledése. De simán át is verhet téged. Tapasztaltabb nálad. Esetleg tanítgathat téged, de nem lesz egyenrangú. Szerintem.

Számomra 20 évesen már a 30 éves pasik is öregek voltak. Még 22 évesen is csak 30 volt a nagyon maximum. Most egy 7 évvel idősebb párom van, érzem a generációs szakadékot. Pedig 7 év nem is annyira sok.

Az én szubjektív véleményem szerint ez sok. Érdemes érzelmi csalódás nélkül még most kiszállni belőle. Egy ilyen korú pasi még a legnagyobb jóindulattal is bántani fog, akár véletlenül is.

2018. máj. 25. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kimondottan ez a pasi nem szimpatikus nekik. Tudnak olyat, amit te nem, de látják rajtad, hogy mész mint a bányaló, és úgyse hinnéd el.

Hosszú távon sok értelme nincs. Lehet, hogy a csalódástól féltenek.

2018. máj. 25. 07:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11-es!

"Oké, egy randi oké. Utána? Együtt vagytok. Elvesz. Mi lesz 30 év múlva?"

A 20 éves lányok első randijainak hány százalékából lesz házasság? Mondjuk 9000-ből 1?

Nagyobb az esélye egy autóbalesetre, mint arra, hogy ebből házasság lesz.

2018. máj. 25. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Mert több eszük van, mint neked. Jöhetnek itt a habosbabos, cukcsi történetek korkülönbséggel, semmi keresnivalója egy 20 évesnek egy 40 éves mellett. Lehet lepontozni, vén f-rkak és papa mellett savanyodó asszonyok.
2018. máj. 27. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!