Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szerintetek jóképű az alábbi képen látható férfi?
2018. máj. 24. 15:00
11/17 anonim válasza:
Arcra igen, ez a frizura viszont nagyon nem áll jól hozzá.
12/17 anonim válasza:
Végül is igen. Nem az esetem, de helyes, el kell ismerni.
13/17 anonim válasza:
Jóképű és ezt alighanem tudja is
14/17 anonim válasza:
Olyan szép ez a fiú, ezt a fajta szépséget jobban szeretem lányon. Nekem a kevésbé szép arcú, de macsósan feltűnően jóképű, mackós, de nem kövér férfiak jönnek be.
15/17 anonim válasza:
Helyes, szép arcú, de az én ízlésemnek túlságosan nőies. Nem érzem azt az erőt, ami számomra vonzó egy férfiarcban, mint pl.ez:
17/17 anonim válasza:
Hát igen, manapság már másképp fest ez a sármos színész, bár ma sem kutya. A haja meg azért olyan, mert a kép a nyolcvanas években készülhetett. Nekem nem az esetem az ennyire szabályosan szépfiús külső, de az én ízlésemtől függetlenül botorság volna azt állítani, hogy nem jóképű. Idén 54 éves és való igaz, hogy még mindig nincs mit röstellenie, sokan a húszas éveikben nem festenek ennyire jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!