Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan emberről (direkt nem írom nő vagyok-e vagy férfi), aki nem játssza meg magát, nem bonyolódik bájcsevejbe? Pontosítok lenn.

Figyelt kérdés

Szóval csak elegem lett, és már nem akarom megjátszani magam. És elegem van a bájcsevejekből. Emiatt az elmúlt pár hétben változtattam a hozzáállásomon. Nem mondanám, hogy bunkó lettem, vagy ilyesmi. Mert az egyáltalán nem célom!

Pl. céges vacsora, ami nem az enyém, hanem a páromé. El akartam menni, szívesen kísérem el, és enni is lehet jót ingyen. De unatkoztam. Nem végig, és nem nagyon, de tény, hogy unatkoztam, főleg amikor már ott ültünk egy ideje, és csak a belső dolgaikról beszéltek, amihez egyáltalán nem is értek. Oké, ott ült mellettem a párom, sokszor rám nézett, megfogta a kezem, stb. De nyilván nem velem foglalkozott elsősorban. Hisz én a vendég vagyok, egy munkás eseményen, még csak ott lennem sem kötelező.

Na most korábban, ha ilyen volt, és kérdezte, minden oké-e, azt mondtam, igen, elmosolyodtam. Próbáltam hallgatni a diskurzust, stb. Ebbe is belefáradtam.

Úgyhogy döntöttem: dehogy figyelek oda, mivel nem érdekel, és nem is értem a röpködő szakszavakat. Szóval amikor unatkozni kezdtem, egyszerűen csak elővettem a mobilomat, és mobiloztam. Pedig korábban szégyelltem olyan benyomást kelteni, mint aki órákig csak mobilozik, pláne asztalnál. Hát most nem szégyelltem. És amikor megkérdezte a párom, minden oké-e, nem unatkozom, megmondtam, hogy de. Az se érdekelt, ha a többiek fél füllel hallják, a kollégáik. De igen, unatkoztam. Nem fogom megjátszani magam, mint aki nem unatkozik. Attól még nem várom el, hogy pátyolgassanak, és ugyanúgy a következő céges vacsorára is el akarok menni. De attól még unatkoztam, és punktum, és ezt nem fogom rejtegetni.

Meg pl. az egyik kollégáját, egy nőt, nem kedvelem. Egyszerűen nem szimpatikus. És ő sem kedvel engem. Korábban, ha láttam hogy foghegyről beszél velem, miközben a kollégáival nagyokat tud nevetni, mosolyog, úgy csináltam, mintha ez amúgy tök természetes lenne, nem venném észre. Legutóbb pedig, biliárdozáson találkoztam vele, ezt megelőzendő, és hogy ne kelljen jópofiznom olyasvalakivel, aki nem szimpatikus, egyszerűen csak levegőnek néztem. Korábban sosem csináltam még ilyet. Hát pedig kellett volna, felszabadító érzés volt. És az se érdekelt, ha ezt néhányan észrevették, és rosszat gondoltak rólam. Egyszerűen nem érdekelt. Pont.

A bájcsevejekről meg annyi, hogy rühellem. Herótom van már tőle. Ezért ahelyett hogy belemennék, udvarias köszönés után hallgatok nagyokat, nem kezdeményezem a bájcsevejeket. Ha meg erőlteti a másik, az nem zavar, akár válaszolok is. De ha nem tetszik amit mond, megmondom, hogy ejtsük a témát. És ha csodálkozik, miért, akkor sem indokolom meg. Mert nem akarok vele arról beszélni. Ez ilyen egyszerű. Találja ki, hogy ez az oka. Nem túl bonyolult.

Na így hirtelen ennyi lenne. Szerintetek ez nagyon antipatikus, bunkó viselkedés? Vagy azért meg lehet érteni, és lehet kedvelni az ilyen embereket? Zavarna, ha a párotok ilyen? És ezt fel kell vállalnotok a más emberek előtt is?

Az én párom nem nagyon reagált a változásra, de érzékelte, az tény.

2018. máj. 24. 03:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nyilván nem én írtam ki 2X a kérdést, hanem a szar a rendszer. Ha nem tudnátok, nem is lehet éjjel, csak 2 óránként kérdést kiírni. Na de visszatérve a témára. A válaszok közt csak pár támogató volt, főleg az eleje felé nagyon beszólogatósra lett véve a figura. Fura, mivel ők pont olyanok mint én. Random idegeneket csúnyán leoltanak. Amit valaki írt, hogy majd az esemény után megmondja a párjának, hogy unta, és csendben végigüli az eseményt... Na pont ez, az amiből elegem van, és soha többé. Akkor inkább mobilozok. És mint mondtam, nem érdekel már, hogy bunkóság-e vagy nem az asztalnál mobilozni. Korábban érdekelt, már nem. Nem tud egyszerűen érdekelni. Sem az, ha beégetem. Sem az, ha mások rosszat gondolnak. Ha a párom majd úgy gondolja, beégetem, és nem visz el, akkor mi van? Egyszerűen leszarom, akkor nem megyek! :D

Szakítani meg úgysem fog. Főleg nem "kidobni, mint a macskát szarni". :D Ennél azért sokkal több van köztünk.

Te jó ég, meg valaki írta, hogy félrehívja a párját, és majd őt megkérdezi, hogy mit szólhat vissza kolléganőnek? A hátam borsódzik ilyen viselkedéstől. Hogy majd a páromtól kérjek engedélyt a viselkedésemre? :D Soha. :)

Ha nem tetszik neki valami, majd megmondja, attól még nem fogok neki tetszően viselkedni. Maximum összeveszünk, sőt, igen, maximum szakít velem, ha nem tud elviselni. De ismétlem: ilyesminek a közelében sem vagyunk.

Értsétek meg, olyan voltam, aki illedelmes, aki sok mindent szégyell, stb. Belefáradtam. És már nem érdekel a mások véleménye, gondolata. És ha bunkónak tartanak? Egyszerűen nem zavar. Még mindig jobb, mintha félre söpörnek, leszarnak, elfelejtenek.

2018. máj. 24. 13:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Valaki írta hogy hogyan építette ki a jó viszonyt a párja kollégáival, és azok feleségével, barátnőivel. Ez tök jó. Ez nekem is célom lehetne, de én azért nem találkozom velük ennyit. Ráadásul munkát akar váltani, és csak tavaly nyáron kezdett itt. De azért nekem is volt már, hogy mellém ült egy barátnő, és akkor vele beszélgettem. A kaján kívül az volt az est fénypontja. :D
2018. máj. 24. 13:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, és a párom sem tökéletes, szóval miről beszélünk. :/
2018. máj. 24. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Amikor kiírtad a kérdést, akkor gondolom tudtad, hogy lesz olyan aki nem ért veled egyet. Én már hamarabb kinőttem abból, hogy jópofizzak és megjátszam magam, mégis azt mondom, hogy van különbség a bunkóság és az őszinteség között. Én általában szem előtt szoktam tartani, hogy ne hozzam a párom kellemetlen helyzetbe és ne kelljen miattam szégyenkeznie. A te hozzáállásoddal az a baj, hogy hiába érzed magad megmondóembernek aki carik mindenkire, ezzel azt éred el, hogy egy idő után nem fog magával hívni. Mert amíg ő jól elbeszélget vagy poénkodik, addig te unott képpel nyomkodod a telefonod, amit a többiek nyilván szóvátesznek majd neki (vagy a háta mögött röhög rajta az egész cég amiért ilyen antiszoc csajt fogott ki).
2018. máj. 24. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Itt az a probléma, szivike, hogy ezzel a párodat alázod meg. Ha csak magadat aláznád meg, legyél akkora bunkó, mint Nyíregyháza, nem érdekel senkit. Ha meg ennyire nem tartod a párod, hogy őt ne hozd kínos helyzetbe, akkor minek vagy még vele? Csak azt tudom elképzelni, hogy eltart, mert szeretni tuti nem szereted ilyen viselkedéssel.
2018. máj. 24. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem érdekel, hogy mindenki szerint egy tanulatlan proli díszpicha benyomását kelted, miért írtad ki a kérdést?

Megint más, ha valaki alapból bunkó, mert az a stílusa. Amolyan dr. House módra. És megint más, ha ordít róla, hogy olyan ostoba, mint egy cserepesvirág. Se az alapvető illemet nem ismeri, se -beszélgetni nem tud.

2018. máj. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!