Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek meleg dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek meleg dolog osszejonni transzexualis “novel” akiknek mellei vannak, a noi szerepet toltik be mindenben es kulsore birnak olyan jo alakkal mint egy igazi no?

Figyelt kérdés

Szerintetk ez melegseg?

Ne ilyen parokas travikat kepzeljetek el, hanem fullos kb “ladyboyokat”.

(Elnezest a ekezetek miatt)

2018. máj. 23. 21:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Ezt en is tapasztaltam. Van tobb melg haverom. Egyik hittant oktat, masik szinten oktato (tortenelem) harmadik dolgozik normalis munkahelyen stb.

A ket oktato akik gyerekekkel vannak, sokkal jobban szeretik oket, mint a noi oktatokat. Igy tortent az is, hogy elmeselte neki egy ovodas (akiket oktatott) hogy otthon bantalmazzak. Mig a noi nevelok meg kb leszartak a dolgot.

Teljesen felesleges, sot, beszukult tudatallapotra utal, ha valaki eliteli azt, vagy azokat akik kulonboznek a nagy atlagtol. Mint az elozo valaszolo is, sut rola kilometerekrol a beszukult tudatallapot, az infantilizmus, a begyoposodott felfogas, a gyerekes, eretlen viselkedes.

Es az ilyen felfogasban nevelkedett emberek lesznek olyan szulok, mint amit irtam a pldaban.

Bantalmazo, sakal nyelvet beszelo szulo, aki csak a roghoz kotott sajat onnon tudatlan igazat hajtja, ahejett, hogy objektiven szemlelni azt a tenyt, hogy minden ember mas es mas, nem egyforma.

De erre majd jon egy frappans valasszal, amibol kivakarja majd magat, hogy o igenis jo felfogasmodot hasznal, mert neki es csak neki van igaza. Kb mint egy fanatikus iszlamista, mert kb az, fanatikus elvont gondolkodasmod.

(Nem rosszbol irtam ezeket a sorokat, csak lattam mar ehhez hasonlo dolgokat)

2018. máj. 24. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!