Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek meleg dolog osszejonni transzexualis “novel” akiknek mellei vannak, a noi szerepet toltik be mindenben es kulsore birnak olyan jo alakkal mint egy igazi no?
Szerintetk ez melegseg?
Ne ilyen parokas travikat kepzeljetek el, hanem fullos kb “ladyboyokat”.
(Elnezest a ekezetek miatt)
Ezt en is tapasztaltam. Van tobb melg haverom. Egyik hittant oktat, masik szinten oktato (tortenelem) harmadik dolgozik normalis munkahelyen stb.
A ket oktato akik gyerekekkel vannak, sokkal jobban szeretik oket, mint a noi oktatokat. Igy tortent az is, hogy elmeselte neki egy ovodas (akiket oktatott) hogy otthon bantalmazzak. Mig a noi nevelok meg kb leszartak a dolgot.
Teljesen felesleges, sot, beszukult tudatallapotra utal, ha valaki eliteli azt, vagy azokat akik kulonboznek a nagy atlagtol. Mint az elozo valaszolo is, sut rola kilometerekrol a beszukult tudatallapot, az infantilizmus, a begyoposodott felfogas, a gyerekes, eretlen viselkedes.
Es az ilyen felfogasban nevelkedett emberek lesznek olyan szulok, mint amit irtam a pldaban.
Bantalmazo, sakal nyelvet beszelo szulo, aki csak a roghoz kotott sajat onnon tudatlan igazat hajtja, ahejett, hogy objektiven szemlelni azt a tenyt, hogy minden ember mas es mas, nem egyforma.
De erre majd jon egy frappans valasszal, amibol kivakarja majd magat, hogy o igenis jo felfogasmodot hasznal, mert neki es csak neki van igaza. Kb mint egy fanatikus iszlamista, mert kb az, fanatikus elvont gondolkodasmod.
(Nem rosszbol irtam ezeket a sorokat, csak lattam mar ehhez hasonlo dolgokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!